Foarte multi utilizatori de Microsoft utilizeaza Microsoft Excel deoarece este un soft special creat pentru managementul informatiei si al calculului tabular si este folosit atat in companiile mici, cat si in cele mai mari. A lucra cu informatia este o activitate care trebuie desfasurata doar de persoanele care cunoasc foarte bine functionalitatile aplicatiei si care poate fi externalizata sau poate fi desfasurata de un angajat din cadrul companiei. Pentru a fi sigur ca in compania ta lucrurile se desfasoara in scopul obtinerii performantiei trebuie sa te asiguri ca persoanele care manipuleaza informatiile si obtin rapoartele pentru companie cunosc foarte bine aplicatia si nu vor ajunge sa faca greseli care mai tarziu vor influenta intr-un mod negativ intreaga echipa.

Un alt avantaj pe care il prezinta Excel-ul este ca aplicatia poate fi folosita fara a mai fi nevoie de instalarea unor softuri aditionale.

Editable vector illustration on layers. This is an AI EPS 10 file format, with transparency effects, gradients and one gradient mesh.

Totodata, Excel-ul este foarte usor de folosit, are o interfata accesibila chiar si pentru persoanele care nu au o experienta foarte bogata. Astfel ca nu va fi nevoie de prezenta permanenta a unui consultant Excel in companie, deoarece multe modificari asupra unui fisier pot fi facute de orice angajat, fara sa existe riscul deteriorarii rapoartelor sau a calculelor. Tot ce va fi necesar, in schimb, este sa se cunoasca aplicatia Excel si toate functiile acesteia.

Avand in vedere ca Excel are foarte multe functii financiare, cel care utilizeaza aplicatia va avea la indemana toate formulele de calcul care vor duce la obtinerea rezultatelor financiare. In acelasi timp, fisierele Excel sunt foarte usor de transmis catre alte birouri sau departamente folosindu-ne doar de email. Daca ne dorim sa ne asiguram ca nu vom trimite din greseala un fisier Excel unei alte persoane decat celei care trebuia, se poate pune o parola de deschidere asupra acestuia. Astfel, fiecare se poate asigura ca persoanele neautorizate nu vor avea acces la informatia trimisa pe email.

Avand in vedere toate aceste avantaje, toti utilizatori care nu cunosc aplicatia Excel pot sa apeleze la serviciul de training Microsoft Excel pus la dispozitie de cei de la Brightway®. Pe tot parcursul cursului oferit de Brightway®, toti participantii vor avea acces la studierea si aplicarea tuturor notiunilor care sunt utilizate de Excel si fiecare va putea descoperi solutii prin care sa-si optimizeze stilul de lucru. Prin participarea la cursul sustinut de Brightway® fiecare va putea sa obtina rezultatul dorit intr-un interval mai scurt de timp decat pana la momentul respectiv.

Ia legatura cu unul dintre specialistii Brightway® si invata noi solutii prin care iti vei putea optimiza timpul de lucru alocat pentru realizarea rapoartelor si a tabelelor. Doar astfel, fiecare isi va putea spori eficienta si productivitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *