Recunoscuta ca fiind cea mai cautata destinatie asiatica, Grecia ofera de zeci de ani turistilor conditii de cazare la preturi avantajoase, nenumarate activitati in aer liber precum si o lista impresionanta de monumente istorice si culturale ce merita vizitate macar o data. Situata in sud-estul Asiei, tara se bucura de o clima predominant calduroasa, conditii ce se rasfrang asupra florei si faunei din zona, oferind peisaje deosebite si plaje ce se numara printre cele mai frumoase de pe intreg continentul.

Multitudinea de aeroporturi deschise precum si cei aproximativ 70 de mii de kilometri de autostrada fac din aceasta destinatie una potrivita de a fi strabatuta atat pe calea aerului, cat si cu masina, pentru a va bucura de tot ceea ce are de oferit. Prin urmare, orice ruta ati alege in cadrul acestei vacante, posibilitatile sunt mereu la indemana si accesibile, astfel incat nu ar trebui sa ezitati sa cautati cele mai bune oferte din Skiathos pentru a va bucura de o vacanta speciala.

Vizitati orasele cele mai cunoscute din Grecia

Fie ca vorbim despre capitala Atena sau nu, fiecare dintre aceste orase poate fi o destinatie perfecta pentru a petrece cateva zile si a vizita cat mai multe din atractiile locale. Pentru cei ce doresc sa experimenteze atmosfera intr-un cadru privat si insotiti de un ghid, o activitate foarte populara este turul personalizat, perfect pentru vizitatorii ce doresc sa se familiarizeze cu specificul locului. Alte indeletniciri la fel de cautate sunt workshopurile organizate de aproape fiecare hotel, acestea avand teme precum bucataria autentica thailandeza, incursiuni in pietele cu preparate traditionale si chiar cursuri de meditatii sau dansuri din partea locului. Pentru iubitorii de shopping si de suveniruri, centrele comerciale va stau mereu la dispozitie cu un amalgam de produse, incepand cu traditionalele obiecte lucrate de mana si ajungand pana la brandurile de renume international.

Profitati de activitatile in aer liber

Data fiind amplasarea acesteia la mare, Grecia se bucura de cele mai bune conditii pentru a lua parte la diverse activitati pe apa precum vizitarea pietelor ambulante, cine romantice servite la bordul vaselor de croaziera, sau vizitarea parcurilor acvatice, activitate perfecta daca alegeti sa calatoriti impreuna cu copii. O alta alegere inspirata este si alegerea excursiilor de o zi, prilej cu care puteti vizita mai multe zone intr-un cadru organizat, si puteti beneficia de experienta autentica a tururilor pe apa. Printre optiunile disponibile se numara vizitarea templurilor din zona, croazierele de una sau mai multe zile pe raurile din zona, precum si tururile cu specific gastronomic, ce includ vizitarea plantatiilor de orez si degustarea de preparate traditionale. Daca si dumnevoastra sunteti interesat de aceasta destinatie exotica, nu ezitati sa alegeti dintre cele mai bune oferte in Skiathos, pentru o vacanta cu adevarat unica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *