Casele în stil mediteraneean se poziționează astăzi printre alegerile preferate de oamenii care își doresc locuințe cu aspect modern, elegant și în același timp foarte practice din punct de vedere al spațiului. Este important ca atunci când vă decideți la o asemenea construcție să aveți de partea dumneavoastră o echipă de specialiști, care nu numai că vă vor aduce visul la realitate, dar o vor face consultându-vă la fiecare pas, pentru a se asigura că rezultatul final este cel la care sperați. De Stijl, impreuna cu Ana Enica, arhitect coordonator în cadrul firmei, este cea mai bună soluție pe care o puteți alege dacă sunteți de părere că o casă mediteraneeană cu etaj este visul pe care vă doriți să îl îndepliniți.

Creativitate

Veți avea nevoie de o echipă de oameni creativi care să vă poată ajuta să abordați provocările în moduri pe care poate nu le-ați luat în considerare, indiferent dacă doriți să gestionați probleme legate de proiectare, utilizarea spațiului, normativele in baza carora se construieste, utilizarea terenurilor sau reglementarile zonei, ori dacă încercați să gestionați probleme bugetare. Cei de la De Stijl vă pot propune o listă de soluții potențiale, le evaluează pe fiecare, având în vedere criteriile proiectului și apoi vă oferă variantele răspunsului care sunt atât eficiente, cât și optime.

Inventivitate

Fiecare proiect vine cu propriul set de dificultăți, precum și cu câteva surprize greu de gestionat de multe ori. Aveți nevoie de o echipă care să anticipeze potențialele provocări de la început și să ofere resurse suficiente proiectului, astfel încât aceste situații să poată fi rezolvate. Oamenii potriviți, tehnologia, testarea și cercetarea sunt câteva dintre resursele necesare pentru a face față majorității dificultăților de proiectare și livrare din industria construcțiilor.

Profesioniști în adevăratul sens al cuvântului

În același timp în care se elaborează obiectivul arhitectural pentru imaginea de ansamblu, arhitectul se va concentra asupra construcției structurii, în așa fel încât acestea să se îmbine perfect. În acest punct echipa de arhitecți care se ocupă de casa dumneavoastră, va lua în considerare și alte aspecte precum costul final al construcției, dificultatea de realizare și cât de ușor va fi să realizați fiecare pas din executia casei. Veți avea nevoie de o echipă de oameni cu abilități și cunoștințe tehnice bine întipărite pentru a obține rezultate de excepție indiferent de dorințele pe care le exprimați. Arhitectul Ana Enica, alături de echipa sa se bazează pe caracteristici importante pe care o echipă de arhitecți ar trebui să le aibă și lucrează în mod constant în așa fel încât să vă permită să obțineți o casă în care să simțiți că puteți să vă îndepliniți toate visele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *