Daca esti deja cu gandul la vacanta si vrei sa te apuci sa iti faci planurile atunci, cu sigurata, merita sa apelezi la Aerotravel pentru ca specialistii de aici se pot ocupa de toate detaliile in locul tau. De asemenea, daca te-ai saturat de toate locurile populare din Europa, poate ca a venit momentul ideal sa incerci ceva nou, asa ca merita sa afli mai multe despre circuit Iordania. Aceasta este o tara care devine din ce in ce mai populara si care are o istorie bogata si o multime de locuri pe care trebuie sa le descoperi.

Jerash

Acesta este unul dintre cele mai bine pastrate orase romane din lume, iar la mica distanta se afla Gerasa, un loc special unde se regasesc nenumarate ruine. Cu alte cuvinte, pasionatii de istorie nu au cum sa rateze acest loc, iar dupa ce se exploreaza templul lui Apollo, Arcul lui Hadrian si forumul, trebuie sa vezi si amfiteatrul roman. Istoria bogata a Iordaniei este, cu siguranta, evidentiata la Jerash, asa ca vacanta ta poate sa inceapa chiar aici.

Madaba

In partea de nord est a tarii, la mai putin de 30 de km distanta de capitala Amman se regaeste Madaba, un alt oras grozav din Iordania, care promite o experienta culturala deosebita pentru toti cei care ajung aici. Unul dintre principalele puncte de aici este biserica Sf. George, unde este gazduita o harta veche a orasului, dar tot aici se poate descoperi si o harta foarte detaliata a Orientului Mijlociu din antichitate si pot fi deosebite diverse locuri, printre care si Ierusalim, Betleem sau Marea Mediterana.

Amman

Capitala si cel mai mare oras al Iordaniei reprezinta un mediu unic, unde vechiul se impleteste cu modernul. Asadar, o plimbare te va duce de la zgaraie nori impunatori la moschei si cladiri traditionale. Centrul vechi reprezinta o adevarata calatorie in timp si o experienta de neuitat de care merita sa te bucuri daca ajungi in Iordania. Nu trebuie sa ratezi moscheea regelui Abdullah, muzeul Iordaniei si poti sa te ratacesti si prin piete pentru a te simti ca un localnic.

Aqaba

Singurul oras de coasta din intreaga tara este Aqaba, care se afla pe malul marii Rosii. Acest oras resort gazduieste o multime de hoteluri de lux, situri arheologice si zone de promenada, astfel ca poate fi punctul ideal pentru o vacanta in care sa te relaxezi. Nu uita nici de activitatile disponibile, de la snorkeling, volei sau fotbal pe plaja, dar poti si sa te relaxezi la o terasa sau la un restaurant.

Asadar, un circuit Iordania poate fi exact ceea ce aveai nevoie in acest an pentru a te bucura de o experienta unica, iar Aerotravel se ocupa de toate detaliile pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *