In cazul in care va confruntati cu un deces al unei rude sau al unei persoane dragi, Casa Funerara Luca sector 1 va sustine cu tot ce aveti nevoie pentru a va organiza un astfel de eveniment.Casa Funerara Luca va pune la dispozitie servicii funerare complete, ce includ transportul decedatului la domiciliu, capela si cimitir, pregatirea acestuia si pana la ultimul pas ce presupune inmormantare.Firma asigura asistenta pentru sector 1 ceea ce presupune o gama variata de servicii printre care va asigura personal calificat care sa se ocupe de documentele necesare in astfel de situatii, cum ar fi, certificate, avize, adeverinte.

Din momentul in care veti apela la o astfel de firma nu va trebui sa va mai faceti griji, deoarece firma noastra se va ocupa de tot pana la cel mai mic detaliu.Casa Funerara Luca ofera asistenta non stop pentru fiecare persoana care necesita orice tip de informatie cu privire la decesul unei persoane dragi.

Printre serviciile pe care firma le ofera in afara transportului intern si international asigura inclusiv toaletarea decedatului prin spalat, imbracat, barbierit, precum si asigurarea tuturor produselor necesare pentru inmormantare cum ar fi: sicriu, cruce, colaci, prosoape preot, prosoape mici, batiste si banuti, lumanari, doliu pentru usa sau pentru pus in piept.

Cand veti avea nevoie va asteptam la firma noastra sau ne puteti contacta telefonic oricand veti avea nevoie si ne vom deplasa in cel mai scurt timp la dumnevoastra.

Firma se bucura de personal calificat cu o bogata experienta in domeniu ce va putea sa va indrume pas cu pas in tot ce presupune organizarea unei inmormantari. Va recomandam sa ne lasati pe noi sa ne ocupam de tot pana la cel mai mic detaliu.

Program Casei Funerare Luca este unul non stop deoarece ne dorim sa fim la dispozitia dumneavoastra la orice ora din zi sau din noapte.Ne dorim sa va sustinem cat mai mult posibil pentru a va usura trecerea peste aceasta perioada, chiar daca doar prin prisma serviciilor funerare oferite.

Absolut toate serviciile pentru care veti opta vor fi stipulate in contractul pe care il vom incheia, contract ce va fi respectat in totalitate, pana la cel mai mic detaliu.

Serviciile sunt structurate in cateva pachete expuse pe adresa de website a Casei Funerare Luca.Ne bucuram sa va intampinam cu cele mai ieftine pachete, dar in acelasi timp calitative, calitatea fiind pe primul plan in ceea ce va punem la dispozitie.

Prin colaborarea cu firma de pompe funebre Luca veti avea garantia ca veti fi pe deplin multumit de intreaga procedura si mai ales de profesionalismul de care dau dovada angajatii.

Sunati-ne si ne vom ocupa de tot ceea ce presupune organizarea unui astfel de eveniment nefericit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *