Esti pe cale sa faci o noua sesiune de recrutari de personal pentru posturile vacante din firma ta si ai nevoie de asistenta de recrutare personal? Nu mai sta prea mult pe ganduri si apeleaza la Fivekeep!

Tehnologia ne surprinde pe zi ce trece, iar un domeniu atat de exploatat, precum este cel al recrutarii, nu putea trece neatins de noile influente. Aceasta asistenta de recrutare personal are ca public-tinta toate intreprinderile mari si mici, asa-zisele IMM-uri.

Principalele motive pentru care atentia asistenta de recrutare personal vizeaza, in principal, firmele mari si mici este pentru ca acestea, in principiu, nu au un departament de resurse umane care sa aiba competenta de a participa la selectia candidatilor. 

In mod evident, exista si situatii cand managerul sau asistentul manager poate sa se implice in procesul de recrutare, insa lipsa pregatirii profesionala in acest domeniu poate rezulta un impact nefavorabil in ceea ce priveste luarea deciziei finale, care poate fi una nepotrivita, afectand intregul mers al firmei.

In plus, pot sa se adreseze pentru asistenta de recrutare personala inclusiv toti cei care care cauta urgent un loc de munca, insa unul care fie ideal in raport cu pregatirea profesionala si, aptitudinile si capacitatilor psihice ale fiecaruia. Acest demers se poate realiza foarte simplu si eficient mizand pe calitatea serviciilor de recrutare virtuala puse la dispozitie de platforma Fivekeep.

Fiecare dintre noi apreciaza in felul sau corectitudinea si transparenta, indiferent de domeniul care ne intereseaza si de nevoile pe care le avem. Totusi, in special atunci cand vine vorba de gasirea unui loc de munca aceste doua calitati profesionale trebuie sa fie primordiale pentru a ne ajuta sa gasim omul potrivit la locul potrivit. Conteaza pe asistenta de recrutare persoana daca vrei sa castigi, atat timp util, cat si persoana potrivita, care sa se plieze perfect pe nevoile companiei tale.

In concluzie, fie ca esti angajator sau doar candidat pentru un anumit loc de munca scos la concurs pentru ocupare, tot ceea ce trebuie sa faci este sa recurgi si tu la recrutarea momentului – recrutarea virtuala. Nu iti vei mai face griji asupra probabilitatii de a gasi candidatul potrivit, pentru ca de acest aspect se va ocupa platforma Fivekeep. Imediat ce ce furnizezi adresele de e-mail ale candidatilor aspiranti pentru un post, vei fi informat cu privire la gradul de compatibilitate al fiecaruia dintre ei, iar decizia va fi usor de luat pentru ca vei alege doar din ce este mai bun.

Mizeaza si tu pe asistenta de recrutare personal cu ajutorul Fivekeep si ai siguranta ca vei aduce in sanul companiei tale numai oamenii potriviti si competenti in raport cu locul de munca liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *