Se poate intampla ca de multe ori sa avem nevoie de un sprijin financiar, pentru a cumpara diferite produse, pentru a achita contravaloarea unor taxe scolare sau chiar pentru achizitia unui tratament, iar acest ajutor poate fi un credit, asa ca intra si alege produsele de creditare oferite de telecredit. Posiibilitatile de credite sunt variate la Telecredit putand obtine credite fara garantii, credite doar cu buletinul, credite pe termen scurt, credite pentru rai platnici si multe altele.Pentru a vizualiza pachetul de produse intra pe site-ul Telecredit.

Noutatea la aceasta institutie este ca ofera credite atat salariatilor, cat si pensionarilor, ca urmare nu exista limita de varsta.Deasemenea, se pot obtine credite cu un dosar minim de documente, nu se percep taxe sau comisioane ascunse, pentru analiza dosar sau chiar in cazul persoanelor care ramburseaza creditul inainte de data scadenta.

Sumele de bani care se pot obtine variaza intre 100 si 2000 de lei, iar perioada de rambursare este cuprinsa intre 10 si 30 zile.Exista situatii neprevazute, in urma carora, ne putem afla in situatia de imposibilitate de plata a creditului la data scadenta, iar pentru aceste persoane exista posibilitatea de refinantare a creditului.

O alta noutate cu care vine aceasta institutie este ca se acorda credite chiar si pentru persoanele rau platnice sau care au credite in derulare.

Posibilitatile de plata a creditului sunt fie in conturile Telecredit, fie prin card bancar,numerar, virament bancar, Paypoint.

Pentru clientii existenti in baza de date, Telecredit le ofera cateva beneficii, cum ar fi:

  • Nu mai este necesara o noua completare a formularului datele dumnevoastra, este sufficient si alegi suma de bani de care ai nevoie si perioada de scadenta.
  • Aprobarea imprumutului se poate face imediat, dupa transmiterea documentelor necesare analizei
  • Poti participa la programe de loialitate, in care vei beneficia de reduceri substantiale la dobanda sau poti castiga premii in urma concursurilor organizate de Telecredit pentru clientii sai

Un alt beneficiu  este ca la Telecredit nu exista intermediari sau brokeri de credite, acesta este creditor direct si este langa tine atunci cand ai nevoie de un imprumut.

Pentru obtinerea unui credit exista mai multe posibilitati de contact, fie telefonic, fie prin e-mail sau prin transmiterea unui text, iar toate datele le veti regasi pe site-ul www.telecredit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *