Pentru petrecerea copilului tau pregateste-te pentru botez cu zanele ursitoare. Zanele ursitoare sunt pline de har si vin la petrecere la ceas de sarbatoare pentru a-i ura copilului tau ganduri bune si cadouri simbol pentru ca el sa aiba o viata senina, luminoasa si fericita. Ele sunt cele mai frumoase ursitoare si cele mai talentate zane iar ursirea lor se adevereste mereu deoarece acesta vin cu toata dragostea si caldura sufleteasca pentru micutul botezat.

Cuvintele lor magice umplu sala de lumina si buna dispozitie, iar lacrimile ce ies din ochii mamei si ai nasei transmit totul despre spectacolul original, plin de romantism, care este presarat cu umor, cu melodii exceptionale ce sunt interpretate live si coregrafii de ursitoare pe care il ofera cu drag atat tie cat si invitatilor tai.

Zanele ursitoare de botez sunt actrite profesioniste care interpreteaza un spectacol original incununat cu coregrafii si cantece superbe.Zanele vor fi surpriza placuta pentru toti invitatii de la petrecere si in acest sens, Evenimente Premium va ofera pentru acest pachet cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Pentru Evenimente Premium fiecare eveniment este unul de lux, iar echipa noastra va interpreta un text personalizat in functie de optiunile fiecarui client.

Zanele ursitoare stiu ca fiecare bebelus este special in felul sau si din acest motiv vor concepe un text personalizat, in versuri, potrivit fiecaruia.Ele vin la nasterea bebelusului, la petrecerea de botez, la petrecerea de mot sau la cea de turta.Spectacol zanelor nu va fi uitat de invitati multa vreme.

Echipa Evenimente Premium are o bogata experienta in lumea artistica si in ursit si va pun la dispozitie cea mai atractiva oferta de inchiriere ursitoare.Un spectacol de calitate, un show interpretat cu maiestrie ce va fi presarat cu momente pline de emotie si har ce va incununa petrecerea copilului tau.

La finalul show-ului de la botez, copilului tai ii va fi sortit sa aiba parte de sanatate, fericire, iubire, intelepciune si noroc in viata.

Pentru ca nu este simplu sa alegi cea mi buna oferta de pe piata au fost create cateva pachete cu servicii ce sunt disponibile pe site-ul evenimente-premium.ro astfel incat sa poti opta in functie de preferintele tale.

Un alt loc in care pot merge zanele ursitoare este la nunta ta, unde pot incununa noaptea nuntii tale, noaptea unui legamant sacru.Aceasta vin sa prevesteasca mirilor un viitor stralucit, bogat si fericit.Pentru ca suntem in Romania, acestea vor interpreta si melodii populare in care versurile vor fi adresate parintilor, nasilor si mirilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *