Broderia este o artă transmisă de secole întregi din generație în generație și se identifică cu măiestria de a decora cu ac și ață texturi și materiale, cu ornamente proiectate în relief, în așa fel încât să rezulte obiecte textile speciale, inedite, ce preiau un aer elegant, autentic, datorită valorii pe care le-o atribuie această îndeletnicire tradițională. Broderia a fost inițial realizată exclusiv manual, însă în prezent, din cauza estompării tradiției, dar și datorită volumului mare de cereri pentru articole brodate, ne putem bucura și de o variantă tehnologizată a acestei tehnici de înfrumusețare și personalizare a articolelor vestimentare.

Avantajele care se obțin prin optarea pentru broderie personalizată

În primul rând, o astfel de procedură este o investiție pe termen lung. Acest lucru este asigurat de rezistența sporită în timp de care a dat dovadă, comparativ cu alte metode de ornamentare a materialelor textile. Astfel că, în cazul broderiilor nu vor exista situații în care să se deformeze imaginea realizată odată cu trecerea timpului. Un alt avantaj, extrem de evident, ține de dimensiunea estetică. Astfel că, broderiile dispun de o valoare aparte, ce denotă eleganță, rafinament, bun gust și personalitate, valori care pot fi atribuite cu ușurință și articolului brodat. Valoarea broderiilor este dată de faptul că aspectul care rezultă în urma realizării lor demonstrează faptul că s-a acordat o investiție considerabilă, atât din punct de vedere financiar, dar și uman, de timp și efort. Cu toate acestea, la Brodara veți putea beneficia de cele mai bune prețuri în ceea ce privește acest procedeu, rezultând articole unice, de o calitate înaltă.

Cum se calculează prețurile?

Un prim aspect de care trebuie ținut cont în calcularea prețului final, este faptul că este un serviciu personalizat. Mai mult, fiecare client are posibilitatea de a-și creiona propria grafică pentru broderia ce urmează a fi aplicată. Așadar, în calculul final se vor lua în considerare aspecte ce țin de complexitatea graficii; numărul de cusături și de culori necesare; dimensiuni; tipul de material de brodat; numărul de bucăți, care pornește de la minimum 20 bucăți identice; dimensiuni, etc. De asemenea, pentru a vă asigura că produsul final coincide cu solicitările dumneavoastră, puteți solicita în prealabil o mostră a acestuia, în așa fel încât să îl puteți analiza în detaliu și sesiza, dacă este cazul, orice neregulă apărută, în așa fel încât noi să o putem rezolva în timp util fără a compromite întreaga comandă și, de asemenea, fără a prelungii termenele de livrare stabilite inițial. 

Un alt aspect esențial în acest calcul este faptul că, pentru fiecare comandă este necesară achitarea unui avans de 30% din valoarea comenzii, urmând ca restul de 70% să fie achitat în momentul în care se va face livrarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *