O mare parte din pacienti sunt sceptici atunci cand vine vorba despre un consult periodic la medicul stomatolog. Se gandesc ca nu este necesar un consult stomatologic periodic, ci doar ca medicii doresc sa le ia banii fara a avea o problema dentara, mai ales daca acestia nu acuza nicio durere in zona danturii. Cu alte cuvinte se gandesc ca nu au nicio afectiune, insa, este un lucru total gresit.

O afectiune dentara cand se afla in stare incipienta nu prezinta nicio durere pe care pacientul sa o resimta si astfel sa mearga la un consult stomatologic. Insa, in momentul in care pacientul va incepe sa resimta durere atunci cand consuma alimente sau bauturi reci sau calde sau si mai grav de atat, atunci cand durerea devine de nesuportat, abia atunci acesta va merge la medicul stomatolog. Odata ajunsa in aceasta situatie, afectiunea pacientului se agraveaza , iar timpul si banii care vor necesita pentru a rezolva problema medicala vor fi mai mari. Pentru astfel de pacienti, dar si pentru cei care pun accent pe preventie in sanatatea orala a aparut clinica stomatologica in Chitila.

Scopul acesteia este de a oferi o gama larga de servicii stomatologice de cea mai inalta calitate, intr-o ambianta placuta, cu echipamente de ultima generatie. Pacientii care vor ajunge aici vor putea beneficia in cadrul primei consultatii de o discutie cu medicul stomatolog astfel incat acestia sa comunice medicului care sunt problemele, dorintele si asteptarile pentru a putea fi prezentate optiunile de tratament existente. Ulterior, medicul va comunica planul de tratament necesar si care sunt costurile.

Pe de alta parte, la VioDent se pune accent pe calitate, iar aceasta se reflecta in tratamentele medicale personalizate efectuate cu multa rabdare folosindu-se proceduri minim invazive, cu materiale, tehnici si echipamente de cea mai inalta calitate.

Serviciile medicale prestate de clinica VioDent se adreseaza chiar si celor mai exigenti pacienti, astfel incat, in cadrul clinicii, acestia sa poata beneficia de serviciile stomatologice cele mai moderne disponibile in prezent, atat din punct de vedere estetic, functional, cat si al durabilitatii. Toate aceste caracteristici sunt importante atunci cand alegem un prestator de servicii medicale, iar clinica VioDent a inteles acest lucru.

In incheiere e important sa subliniem faptul ca o dantura inseamna un corp sanatos, iar prin atentia acordata igienei orale si timpul alocat consultatiilor periodice la medicul stomatolog contribuim la eliminarea riscurilor afectiunilor dentare dar si a complicatiilor pe care le pot dezvolta. Gura este una dintre zonele prin care bacteriile si microbii pot patrunde cu usurinta, astfel ca este important sa pastram cavitatea orala cat mai curata, pentru ca astfel organismul reuseste sa combata inamicii din exterior.

Pentru ca toate acestea sa fie mai usor de respectat va asteptam la controlul medical periodic la clinica stomatologica VioDent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *