De-a lungul vietii trecem prin momente grele, cum ar fi, pierderea unei persoane dragi si ne trezim de cele mai multe ori singuri sau in imposibilitatea de a actiona, fiind coplesiti de durere si de stresul care poate atinge cele mai mari cote. Chiar si in conditiile in care rudele si prietenii ne vor sari in ajutor, multi dintre ei nu cunosc toate rigorile legislatiei din prezent, acesta fiind unul dintre motivele pentru care este recomandat sa ne orientam catre o firma de servicii funerare cu experienta, care sa ne fie de ajutor in astfel de clipe.

Ca urmare, imediat ce s-a petrecut decesul, va fi necesar sa apelam la o firma de servicii funerare din apropierea noastra. Astfel ca daca locuim in Militari putem opta pentru o firma de servicii non stop in sectorul 6, care ne va fi alaturi in cele mai grele momente, cu empatie si profesionalism. Avantajul unei firme din apropierea noastra este ca va interveni rapid pentru rezolvarea oricarei probleme aparute pe parcurs.

Daca in trecut nu foarte multe persoane apelau la firmele de pompe funebre, in prezent situatia s-a schimbat, astfel incat sa-i asiguram celui plecat dintre noi o trecere cat mai usoara in nefiinta.

Asadar, in cazul in care avem un deces in familie este foarte important sa apelam cu incredere la firma de servicii funerare sector 6, care se va deplasa rapid la domiciliul clientului sau al persoanei decedate pentru a putea demara procedurile legale.

In cazul in care doriti sa obtineti cat mai repede un ajutor de deces va fi nevoie sa ii dati reprezentantului firmei de servicii funerare din sectorul 6, talonul de pensie, o cerere scrisa si o dovada a gradului de rudenie cu persoana decedata.

Printre serviciile funerare ale firmei din sectorul 6, Casa Funerara Luca, se numara constatarea decesului, declararea decesului si eliberarea unui certificat care sa ateste acest lucru, obtinerea avizelor necesare de la procuratura, SANEPID, intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare, intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare, si in cazul in care este nevoie, intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere.

Casa Funerara Luca ofera pachete complete pentru inmormantare ce contin produse traditionale necesare pentru a-i cinsti memoria celui decedat, printre care sicrie traditionale sau de lux, accesorii corespunzatoare, cruci, coronae, jerbe, buchete sau alte aranajamente florale in functie de solicitarea dumneavoastra.

Firma de servicii funerare are incluse si alte proceduri, printre care, spalarea persoanei decedate, toaletarea, imbalsamarea, asezarea in sicriu, transportul si manipularea sicriului, la capela si la cimitir.

Casa Funerara Luca pune la dispozitia clientilor produse printre care, prosoape, batiste, esarfe, coliva, colaci, pachete cu produse alimentare de dulce sau de post, lumanari, candele.

Prin urmare, in cele mai grele momente din viata puteti apela la o firma de servicii funerare din sectorul 6 care are experienta necesara pentru a organiza o inmormantare demna de memoria persoanei decedate, lasand grijile si greutatile pe umerii echipei de servicii funerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *