Ai observat ca ții s-au umflat gingiile în ultima vreme? Simțiți o durere chiar și atunci când mâncați alimente moi? Este posibil să aveți acumulare în exces de placă, care poate fi, de asemenea, un semn al bolii gingiilor. Mai pe scurt, aveți nevoie de un detartraj făcut la o clinică profesionistă, așa cum este Stoma Urgent.

Gingiile umflate sau care sângerează, durerea în timpul mestecării, respirația urât mirositoare care nu dispare nici măcar după periaj și o retragere a liniei gingiilor sunt toate semne ale formării plăcii. Când se întâmplă acest lucru, este important să programați o întâlnire cu medicul dentist, astfel încât placa să poată fi îndepărtată folosind un proces numit detartraj. Astfel, la Stoma Urgent puteți beneficia de un detartraj la preț bun în București.

Ceea ce va face medicul dentist va fi să curețe dinții pentru a scăpa de placa care se află pe suprafața dinților dumneavoastră. Detartrarea este destul de similară, dar intervine puțin mai adânc în linia gingiei, tocmai pentru a scoate tot ceea ce este neigienic acolo. La Stoma Urgent puteți beneficia de un tratament detartraj la un preț super bun în București, mai ales dacă vă programați în zilele următoare.

Toată lumea are cel puțin o mică acumulare de placă din cauza particulelor mici de alimente, acizilor și zaharurilor care se lipesc de stratul subțire de salivă care acoperă dinții. Deoarece bacteriile care trăiesc în placa dentară, acestea pot provoca carii dentare și boli ale gingiilor, însă este important să fie eliminate în mod constant. Când aveți exces de placă, medicii noștri stomatologi de la Stoma Urgent va efectua detartraj la preț bun în București, pentru a evita apariția bolii gingivale.

Dacă ați sesizat sânge în timpul periajului dentar pentru prima dată, nu vă impacientați, însă analizați-vă gingiile data viitoare când vă periați. Verificați dacă gingiile sunt strânse în jurul dinților. Dacă da, atunci lucrează pentru a menține o sănătate orală bună și placa cât mai departe. Dacă boala gingiilor a început să se instaleze, atunci țesutul din jurul dinților tăi se va slăbi și vor începe să se formeze locuri mai adânci.

La ce să vă așteptați în timpul unui proces de detartraj?

Odată ce ați ajuns la cabinet pentru programarea de detartraj, medicul dentist va proceda cel mai probabil în funcție de gravitatea situației. Dacă medicul dentist preferă să folosească unelte portabile, el sau ea va folosi o unealtă metalică specifică procesului de detartraj. Detartrantul dentar este introdus sub linia gingiei pentru a îndepărta placa pe care nu o poate ajunge periuța de dinți. Dacă medicul dentist preferă să folosească un dispozitiv cu ultrasunete, el sau ea va folosi apoi o unealtă cu un vârf metalic care pulverizează simultan apă rece, în timp ce vârful se așează în tartru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *