Floraria de vis este floraria online din care poti achizitiona cele mai frumoase si mai elegante buchete de trandafiri. In cadrul magazinului nostru vei gasi produsele cu care poti face diferenta. Daca te afli in cautarea unui cadou care sa faca diferenta si sa straneasca admiratia atunci aceasta este cel mai potrivit pentru tine.

In cadrul magazinului nostru online ai mai multe culori de trandafiri pentru care poti opta, cum ar fi :

Trandafiri rosii – este un adevarat simbol al frumusetii, al vietii dar si al iubirii. In simbolistica florilor rosu este culoarea dragostei.  Drept urmare, trandafirul rosu este un simbol al dragostei pasionale si este cea mai frumoasa metoda de a spune te iubesc. Este cea mai potrivita floare pe care o poti darui unei persoane pentru care ai sentimente puternice. Totodata culoarea rosu mai este si un simbol al puterii, al curajului si al vitejiei.

Trandafiri roz – inseamna gratie, bucurie si fericire. Aceasta este floarea care simbolizeaza emotiile blande, rafinamentul si eleganta. In functie de nuanta roz acesta poate avea mai multe semnificatii, rozul pal semnifica gratie si admiratie in timp ce nuantele profunde semnifica apreciere si recunostinta.

Trandafiri albi – sunt un adevarat simbol al inocentei, virtutii si al sinceritatii. Acestia arata cel mai bine respectful si onoarea. Totodata trandafirul alb este o floarea clasica care se potriveste de minune la nunta. Acesta simbolizeaza o dragoste pura , nemuritoare si o loialitate care face fata tuturor provocarilor.

Trandafiri galbeni – sunt cei care iti ofera o stare de bucurie , de fericire. In Evul Mediu, galbenul era o culoare asociata cu invidia, tradarea sau gelozia. Cu timpul insa, aceasta culoare a ajuns sa semnifice prietenei si vitalitate, asa ca trandafirii galbeni aduc dupa sine caldura, afectiune si bucurie.

De-a lungul timpului trandafirii au avut la baza o multitudine de legende. Grecii considerau ca zeita Afrodita i-a daruti fiului sau Cupidon un arc, o tlba cu sageti dar si un trandafir pentru a raspandi dragostea in lume.

Musulmanii credeau ca trandafirul a luat nastere din lacrima profetului Mahomed. Romanii au creat chiar o sarbatoare pentru a sarbatori trandafirul numita Rosalia. Aceasta sarbatoare era celebrata primavara iar mai tarziu a luat numele de Rusalii.

In cadrul magazinului nostru online poti opta pentru buchete de trandafiri de o frumusete cu totul deosebita.

Aici poti opta pentru un buchet de 25 de trandafiri care semnifica Iti urez toata fericirea din lume! 51 de trandafiri semnifica Iubire secreta, iubire intrezisa iar 101 trandafiri este gestul suprem al dragostei si al iubirii.

De aceea trandafirii sunt unele dintre cele mai populare flori. Cu ajutorul lor poti transmite o emotie si mai mult de atat iti poti declara dragostea fata de persoana iubita.

Floraria de vis este magazinul care te va ajuta sa iti surprinzi persoana iubita in cel mai frumos si mai romantic mod posibil. Cu ajutorul florilor poti cuceri inima femei importante din viata ta si poti avea parte de cea mai frumoasa poveste de dragoste. Orice barbat stie ca o femeie poate fi cucerita cu o floare si daca vrei ca dragostea voastra sa se pastreze intacta atunci nu strica sa ii faci din cand in cand o surpriza si sa ii achizitionezi un buchet de flori fara niciun motiv. Trandafirul este floarea perfecta pentru a-ti surprinde iubita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *