Te-ai pregatit din timp pentru ziua ei, ai deja cadoul perfect pentru ea, stii ce i-ar place si ai gasit exact ce iti trebuia. Mai ramane sa te decizi asupra florilor, un buchet de flori va da un plus de eleganta si de sensibilitate cadoului pe care il ai deja. Florile le poti comanda foarte simplu din online, dintr-o florarie virtuala care are pe rafturi o multime de flori deosebite. O comanda flori online ajunge rapid la destinatar, este foarte usor sa o plasezi, din cateva click-uri ai terminat si astepti livrarea prin curierat propriu. Cum alegi floraria online unde plasezi comanda flori online?Experienta anterioara conteaza foarte mult. Daca esti un client fidel al unei florarii online e bine sa pui in balanta ce a mers bine, ce nu ti-a convenit la alte comenzi si sa te decizi rapid daca vrei sa faci o comanda flori online acolo sau mai cauti alte florarii online. Conteaza si experienta florariilor online, vechimea lor. Ai florarii cu vechime, ai si flori mai variate, ai contracte cu parteneri straini si gasesti flori interesante aduse din strainatate, ai servicii de calitate mai buna. Sunt de preferat florariile cu cel putin 10 ani de experienta si sute sau mii de comenzi finalizate, asa stii ca la orice comanda flori online primesti doar flori de calitate, proaspete, livrate fix cand ai nevoie de ele.

Floraria online aleasa trebuie sa aiba cat mai multe servicii, cat mai diverse. E important sa stii ca pe langa simpla comanda mai primesti si livrari gratuite daca plasezi o comanda online, cum se intampla si la Floraria de Vis, dar si servicii de consultanta pentru cele mai bune alegeri facute de fiecare data.

Buchete de trandafiri

Serviciile premium primite la fiecare comanda de buchete de trandafiri sunt iarasi foarte importante. Sa spunem ca am comandat buchete de trandafiri superbe si vrem sa le ambalaj intr-un mod mai deosebit, sa vina in ambalaje deosebite. In florariile online cu servicii premium gasesti ambalaje de lux, cu un design deosebit, cutii, cosuri, vaze, orice ar ajuta la imbunatatirea aspectului florilor trimise. Cei care vor primi florile vor fi foarte surprinsi sa primeasca un cadou altfel, sa primeasca flori de o eleganta desavarsita si cu un aspect estetic deosebit. Serviciile premium de la florariile online trebuie sa primeze, platesti pentru flori mai mult, dar sa ai si o calitate foarte buna a intregului proces de alegere, comanda si livrare.

Buchetele de trandafiri vor putea fi aranjate cu grija de specialisti cu multa experienta, vei avea control asupra aranjamentului final, vei putea veni cu idei de accesorii, le vei putea alege de pe site, din pagina de produs.

Livrare flori Bucuresti

Serviciile premium includ si costuri mici la livrare pentru orice comanda facuta pentru localitati mai indepartate, costuri care sunt optimizate si sunt intotdeauna foarte buna spre deosebire de concurenta. Costurile mici inseamna si o economie facuta la comada de flori din florarii online, cu banii economisiti poti sa completezi cadoul facut cu un altul mai mic, dar la fel de important. Livrarea florilor va trebui sa fie facuta cu masini care au conditii excelente pentru flori si sisteme de siguranta pentru a garanta integritatea florilor transportate.

Tot la capitolul servicii premium includem si prezenta felicitarilor gratuite lucrate manual, cu mesaje deosebite si cele mai interesante elemente de design pe care le-ai vazut pana atunci. Felicitarile alaturate florilor vor contribui la transmiterea mesajului dorit intr-o maniera eleganta si ca mai interesanta.

Reducerile sunt foarte importante, trebuie sa ai in floraria online promotii si discounturi foarte bune, mai ales daca ai comenzi mari. Florariile online au mereu discounturi bune si flori de calitate, reducerile se aplica la comenzile normale sau la comenzi care includ un volum mai mare de flori sau buchete de flori, aranjamente deosebite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *