Cu siguranta ca fiecare dintre noi isi doreste sa conduca o masina cu caracter sau sa o transforme pe cea pe care o are in ceea ce isi doreste. Pe piata exista doua posibilitati prin care putem transforma masina in ceea ce ne dorim: prin colantare si prin inscriptionare.

Colantarea este procesul prin care se realizeaza acoperirea suprafetei caroseriei auto cu o folie speciala care are caracteristici ce ii permit aceasta aplicatie.

In schimb, inscriptionarea auto este introducerea unui continut informativ sau de imagine pe o suprafata deja finisata cu vopsea sau autocolant care are scopuri diferite precum cosmetizarea estetica, promovarea publicitara, consolidarea brandingului firmei. Inscriptionarea auto se face cu ajutorul stickerelor auto. Ca rezultatele obtinute sa fie cele pe care ni le dorim, recomandarea este sa folosim doar stickere auto de calitate precum cele de la Autoprint.

Stickerele auto de la Autoprint sunt bucati de folie autocolanta ce cuprind texte sau imagini care se pozitioneaza pe suprafata pe care ne-o dorim cu ajutorul unei folii speciale de transfer. Aceasta folie este cea care ne va ajuta foarte mult in aplicarea precisa a stickerului. Stickerele pot fi realizate sub forma printata sau in forma decupata cu ajutorul dispozitivului de imprimare si taiere cutter-potter.

Primul avantaj al inscriptionarii cu stickere auto este ca vei ajunge repede la rezultatul dorit de care aminteam mai sus: infrumusetare, promovare sau consolidare branding. Un alt avantaj este de ordin financiar prin faptul ca stickerele auto sunt relativ ieftine si rezistente in timp, ofera posibilitatile numeroase de combinatii text-imagine. Prin folosirea unei folii de laminare, stickerele auto vor fi sigilate impotriva actiunii UV, culorile mentinandu-se neschimbate in timp.

Folia asigura o buna protectie la umiditate si rezistenta impotriva actiunilor mecanice. In cazul in care intrebarea dumneavoastra este daca puteti merge la spalatorie fara sa le pierdeti, raspunsul este da, puteti.

Pe langa aceste avantaje merita sa mentionam ca inscriptionarea auto este o metoda ieftina de promovare, stickerele sunt personalizate si decupate sub forma dorita, prezinta rezistenta la umiditate, raze ultra-violete, zgarieturi, decolorari, sunt o metoda eficienta de promovare out-door, au un cost redus si prezinta posibilitati variate pentru o reclama vizibila si originala.

In cazul in care va doriti dar nu v-ati hotarat care este stickerul de care aveti nevoie, puteti cere sfatul unui specialist al Autoprint cu ajutorul caruia va veti consulta pentru a face alegerea cea mai potrivita nevoilor dumneavoastra. Accesati www.autoprint.ro si luati legatura cu unul dintre reprezentanti!

In final, va dorim spor si inspiratie in folosirea stickerelor auto care vor oferi masinii voastre personalitatea si indrazneala de care are nevoie pentru a o face remarcata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *