Pro Constructo este o firma autorizata de ANRE si este agreata de Distrigaz Sud Retele pentru proiectarea si executia instalatiilor dumneavoastra de gaze naturale. Firma se adreseaza atat persoanelor fizice, societatilor comerciale, asociatiilor de proprietari, cat si institutiilor publice.

Instalatiile de utilizare pentru gaze fac legatura intre conducta principala a furnizorului de gaze si locuinta dumneavoastra, in care montati consumatorii de gaz respectiv, aragaz, centrala termica, plita, cuptor. Executia unei noi instalatii de gaz , separarea consumului de gaze naturale de cel al colocatarilor blocului, suplimentarea consumului cu alte aparate cat si modificare proiect gaze la pret redus se fac doar pe baza unui nou proiect de gaze avizat de un specialist.

Pentru ca toate acestea sa fie posibile trebuie respectati cativa pasi:

-consultanta specializata in vederea alegerii celui mai rentabil traseu al instalatiei dumneavoastra
-obtinerea avizelor de la Distrigaz Sud pentru instalatia ce urmeaza a fi executata
-proiectarea instalatiei de gaze naturale si avizarea acesteia de catre un specialist
-executia instalatiei proiectate in conformitate cu normele tehnice in vigoare
-receptia tehnica a instalatiei executate de societatea noastra
-punerea in functiune a instalatiei, adica montarea contorului de gaz impreuna cu reprezentantii Distrigaz Sud Retele

Pentru obtinerea acordului de acces de la Distrigaz Sud sunt necesare urmatoarele acte: cerere acord acces, copie act proprietate, autorizatie construire, acolo unde este cazul, copie ci proprietari, declaratie coproprietari, acord proprietar bransament existent, adeverinta asociatie proprietari.

Ceea ce ne recomanda in activitatea cu clientii nostri este calitatea si promptitudinea serviciilor, profesionalismul si serviabilitatea personalului, dotarea cu scule si echipamente de performanta, politica de preturi in concordanta cu piata actuala si serviciile oferite, preturi care se raporteaza la complexitatea lucrarii si la piata actuala, cat si imbunatatirea continua a serviciilor.

Proiectul instalatiei de gaze se realizeaza in cateva etape:

-un inginer preia telefonic datele dumneavoastra pentru a putea transmite o oferta estimativa

-pentru o oferta corecta ar fi de preferat ca locatia sa fie vizualizata. Dupa ce oferta se accepta urmeaza transmiterea documentelor necesare

-inginerul va stabili impreuna cu dumeavoastra traseul instalatiei, pozitia aparatelor consumatoare de gaze, va lua datele de proiectare si va proiecta instalatia de gaze

-executia instalatiei de gaze se va face conform acestui proiect si din acest motiv este obligatoriu ca acesta sa fie conform cu realitatea

-la final proiectul este avizat de personal autorizat ANRE

Dupa executarea instalatiei, Pro Constructo va face probele de presiune pentru a se asigura ca instalatia este etansa si in urma acestor verificari se va face receptia instalatiei de gaze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *