În prezent, Auto Cobălcescu se clasează în primele poziții în topul celor mai apreciați și solicitați dealeri auto din capitală, și se bucura de cifre impresionante în ceea ce privește vânzările, oferind clienților săi experiențe la cel mai înalt nivel. Dealerul multi-marcă a comercializat pana în acest moment un număr de peste 40.000 unități auto noi și 4.000 unități auto rulate. Acest aspect se datorează serviciilor de primă clasă oferite, a prețurilor concurențiale, dar mai ales clienților mulțumiți care revin cu mare încredere și fac la rândul lor recomandări pozitive către alți potențiali clienți. Astfel, cei ce interacționează cu brandul nostru s-au concretizat într-o adevărată familie a celor pasionați de automobile de calitate, care înglobează sub aceeași caroserie, atât aspectul inegalabil, cât și puterea și rezistența inegalabilă de care dau dovadă pe șosele.

BMW Auto Cobălcescu – showroom şi service BMW

Branduri de top la prețuri promoționale

Programul Rabla, a adus odată cu actualizarea pentru anul 2021, o serie de avantaje multiple pentru cei ce își doresc să achiziționeze o nouă mașină. Astfel că, modelele incluse în program, de la brandurile renumite pe care Auto Cobălcescu le reprezintă, dispun de oferte promoționale ce cântăresc considerabil în vederea stabilirii costurilor finale. Astfel că pentru modele ale brandurilor Dacia, Nissan, Renault, BMW sau MINI, prețurile pot beneficia de reduceri considerabile. În plus, se poate opta și pentru plata acestora în rate, cu dobândă fixă, pe o perioadă de 60 de luni, timp în care mașina dispune de garanție contractuală, ce prevede și reparații sau revizii tehnice decontate de casa de asigurări. Mai mult decât atât, s-a implementat și opțiunea de a putea solicita amânarea ratelor cu până la 6 luni, dacă este nevoie, fără a prezenta sau demonstra un motiv excepțional.

Modelele care beneficiază de aceste promoții sunt selectate din arii diverse, în funcție de caracteristici specifice, în așa fel încât fiecare persoană, cu orice nevoie sau preferință s-ar prezenta în showroom, să găsească o variantă care să-i îndeplinească integral solicitările. Așadar, selecția pune la dispoziție atât modele clasice, cât și electrice sau hibrid. Mai mult, există o serie largă de opțiuni ce vizează modele spațioase, sau mici și versatile, modele elegante sau sport, modele destinate uzului în familie sau modele de viteză. Nici aspectul financiar nu este neglijat, de aceea ne-am dorit să conturăm o ofertă care să fie aplicabilă tuturor nivelurilor de bugete. Astfel că puteți opta între mașini la prețuri de la 6.990 de Euro, până la 22.935 de Euro, cu ratele aferente, începând cu suma de 69 de Euro lunar.

Nu rata cele mai bune promoții din domeniul auto! Intră aici și descoperă acum ofertele disponibile pe site-ul celei mai apreciate firme de reprezentanță auto din capitală, www.autocobalcescu.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *