Pentru ca telefonul reprezinta una dintre cele mai de pret posesii ale noastre, cu totii ne dorim cel mai performant model, astfel incat sa ne putem baza pe acesta in orice clipa. Unul dintre cele mai populare modele este iPhone 8, care e la mare cautare datorita renumelui brandului, dar si usurintei cu care utilizatorii pot folosi aceste gadgeturi. In schimb, acesta este un smartphone cu un design atractiv, dar care este foarte vulnerabil la cel mai mic contact cu solul, motiv pentru care se intampla adesea sa fie nevoie de inlocuirea display-ului.

Esti pe maini bune

Daca nu te pricepi si nu cunosti niciun service la care sa lasi telefonul, trebuie sa stii ca te afli pe maini bune la PrestigeGSM. Acestia au o experienta foarte bogata in domeniu si nu se limiteaza numai la telefoane Apple, ci si multe alte modele. Asadar, pentru schimbare display iPhone 8 ai nimerit unde trebuie, pentru ca specialistii de aici te vor ajuta sa ai un telefon ca nou.

Nu ai nevoie de multi bani

Mai mult, nici nu este nevoie de bugete mari in acest sens, pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele la PrestigeGSM. Astfel, pentru schimbare display iPhone 8 vei plati 350 de lei in cazul ecranului OEM, insa daca iti doresti poti sa optezi pentru un display original Apple, caz in care trebuie sa platesti numai 200 de lei in plus.

Beneficiezi de garantie

In plus, aici te bucuri si de garantie, ceea ce presupune ca vei sti ca esti pe maini bune si ca orice problema ulterioara cu display-ul poate fi remediata de catre specialistii de la PrestigeGSM, asa ca nu mai amana procedura.

Poti face o programare

Ce rost are sa pierzi timpul si sa astepti cateva ore sau chiar zile pana cand telefonul tau sa fie reparat, cand e mult mai comod sa faci o programare si sa mergi direct la momentul potrivit pentru inlocuirea display-ului?

Foarte simplu si rapid

Pentru ca specialistii de aici dispun de o experienta foarte bogata in domeniu totul se pune in practica imediat. Cu alte cuvinte, sunt de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute pentru procesul de schimbare display iPhone 8, ceea ce presupune ca imediat te vei putea bucura de noul tau telefon.

Telefonul tau va fi ca nou

Indiferent ca alegi ecranul OEM sau cel original, telefonul tau va fi ca nou si nu vei simti nicio diferenta intre display-ul vechi si cel care tocmai a fost inlocuit. Astfel, nu are rost sa investesti intr-un telefon nou daca cel actual este perfect functional si singura problema este reprezentata de un display defect, care se poate inlocui imediat, fara nicio bataie de cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *