Dat fiind faptul că părul nedorit de pe corp și față este considerat inestetic, aspect universal acceptat în rândul femeilor, dar este recunoscut faptul că și bărbații încep să dezvolte o mai mare înclinație către acest aspect, mai ales în ultimii ani, s-au dezvoltat o multitudine de metode prin care acesta să fie eliminat, cea mai eficientă fiind de departe epilarea definitivă cu laser. Aceasta presupune pulsarea unei lumini extrem de puternice, la o temperatură de peste 80 de grade, menită să distrugă în profunzime foliculul de păr, în așa fel încât acesta să nu se mai poată dezvolta în viitor.

Metoda se bucură de o notorietate în ascensiune, în ultimii ani, deoarece rezultatele sunt garantate și definitive. Nu taie și nici nu smulge firul de păr, ci acționează în vederea eliminării complete a zonei de unde acesta se regenerează. Astfel că, după un circuit de 6-8 ședințe, părul este eliminat complet, în proporție de minim 95%. Numărul de ședințe este stabilit în funcție de vârsta, sexul și predispozițiile genetice ale clientului, precum grosimea și desimea firului de păr, sensibilitatea pielii, gradul de pilozitate, sau dimensiunile zonei vizate.

Eva Salon desfășoară o serie de tratamente menite să redea femeilor încrederea în propriile forțe, oferindu-le un ajutor în direcția atingerii formei ideale a corpului lor. Astfel că astăzi, clientele pot apela la serviciile Eva Salon oriunde în țară, fiind disponibile și procedurile de epilare definitivă Iași, București, Cluj, Brașov, Timișoara, Constanța, Oradea, Ploiești sau Galați, la cele mai bune prețuri de pe piață, la momentul actual.

În funcție de zona/zonele în care se dorește să se realizeze această procedură, costurile se clasează astfel:

  – 60 de lei pentru: Buză superioară; Mâini; Labe picioare; Linie abdomen; Bărbie; Perciuni; Pomeți; Areolă sâni; Perineu;

  – 90 de lei pentru: Linie Bikini Femei; Ceafă Bărbați;

  – 120 de lei pentru: Axile; Inghinal femei (nu include perineu) Decolteu; Fese femei; Zona lombară; Abdomen; Pectorali bărbați; Umeri bărbați; Toată fața;

  – 200 de lei pentru: Gambe (include labele picioarelor); Coapse (include linie bikini);

  – 270 de lei pentru: Brațe integral (include mâini); Spate superior bărbați;

  – 340 de lei pentru: Picior integral (include degete picioare si linie bikini); Spate integral bărbați.

În plus, la achiziționarea pachetelor de 4 ședințe, clienții Eva Salon beneficiază de o reducere de 10% din prețul cumulat al tuturor ședințelor, iar în cazul pachetelor de 8 ședințe, reducerea se dublează, fiind de 20% din prețul total.

Un alt aspect esențial în stabilirea costurilor finale este dat de faptul că fiecare clientă nouă a salonului beneficiază de prima ședință de epilare definitivă gratuit, în momentul în care solicită procesul pentru zona axilelor sau zona inghinală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *