Antrenamentul de forta pune presiune pe muschi, insa pentru a-ti ajuta muschii sa dezvolte si sa creasca in masa, trebuie sa iei suplimente masa musculara. Desi multa lume a creat o oarecare reticenta vizavi de aceste suplimente pentru ingrasare, totusi, daca te antrenezi cu sarguinta si vrei sa faci un pas inainte in practica de culturism, ele iti pot fi de mare ajutor. In acest caz, aceste suplimente masa alimentara devin apoi aproape esentiale.

Proteine ​​din proteine, aminoacizi, omega 3, vitamine, minerale, toata aceste elemente nutritive sunt continute de aceste suplimente pentru masa musculara, pe care le veti gasi pe rafturile magazinului online Go Vita. Dincolo de ceea ce se crede, trebuie sa stiti ca, daca va doriti rezultate cat se poate de vizibile si rapide, merita sa incercati aceste suplimente masa musculara, pe care le puteti gasi la un super pret pe site-ul magazinului nostru online, go-vita.ro. Descopera in acest articol cele mai bune suplimente alimentare pentru culturism si efectele lor asupra performantei de crestere a masei musculare.

De cele mai multe ori, prima alegere pe care o fac cei care doresc sa isi creasca masa musculara este legata de proteina ​​preferata de culturisti, ca nu este altceva decat o substanta extrasa din anumite produse lactate. Asadar, nu ar trebui sa fii surprins daca o descoperi sub denumirea „proteine ​​din zer” in magazine fizice sau online. In general, vorbim de proteine ​​din zer pentru a desemna cele trei tipuri diferite de produse. Acestea sunt: ​​concentrat din zer, conservant din zer si hidrolizat din zer.

Va rugam sa retineti ca acestea sunt intr-adevar trei produse diferite, care se disting in principal prin gradul lor de concentrare. Exista alternative la proteinele clasice, adica produse fabricate din proteine ​​din ou, sau proteine ​​vegetale, fabricate din soia, orez, canepa sau naut, acestea din urma fiind foarte populare printre vegetarieni sau vegani. Fiecare sportiv este liber sa aleaga tipul de proteine ​​pe care il prefera pentru a-si completa antrenamentele. Ne concentram aici pe proteinele din lactate, datorita succesului sau in lumea sportului si a numeroaselor sale avantaje in ceea ce priveste performanta.

Daca adeptii culturismului nu se dezic de la folosirea proteinei sub forma de publeme, se intampla deoarece aceasta pulbere proteica participa la cresterea masei musculare. Datorita aminoacizilor continuti in zer, sportivul are nutrientii necesari pentru o recuperare perfecta si o mai buna reparare a tesutului muscular.

In plus, proteina are o rata de absorbtie buna. Luarea acestuia dupa fiecare antrenament optimizeaza recuperarea si sintezeaza mult mai bine proteinele. Datorita proteinelor din zer, sportivii pot obtine mai usor masa musculara si pot sustine diferitele activitatile care au loc dupa antrenament. Se stie, de asemenea, ca proteinele sunt ideale pentru imbunatatirea rezistentei sportivilor care desfasoara activitati specifice zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *