Meditatia este din ce in ce mai promovata pe toate canalele de comunicare existente si asta pe buna dreptate, date fiind toate beneficiile pe care le poate avea asupra intregului tau organism. Sa iti conectezi toate laturile de la cea fizica, la cea mentala si emotionala te va ajuta sa te descoperi si sa va aduce mai aproape de maximul potential care zace in tine neexploatat.

Daca te intrebi ce este psych-k, ei bine, cel mai bine descoperi de unul singur pentru ca nu poate fi exprimata in cuvinte toata puterea pe care o are. Este o metoda dezvoltata de profesionisti care cunosc toate tainele subconstientului nostru care, practicata frecvent, te va putea ajuta sa deblochezi acele credinte limitative care te impiedica sa fii cine esti cu adevarat si sa iti deschida orizonturile catre o viata mai buna.

Cui se adreseaza psych-k? Cine o poate practica?

Nu exista limite sau conditii pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a putea introduce aceasta metoda in viata ta. Oricine simte ca are nevoie de o schimbare sau este constient ca poate fi mai mult decat este, poate incepe chiar acum terapia psych-k. Este necesar sa fii sincer tu cu tine la cel mai inalt nivel si vei avea parte de o dezvoltare personala mai rapida decat ai fi putut crede.

Foloseste-ti toate nivelurile mintii pentru a-ti putea infrange limitele

Desi pare ca avem controlul prin latura constienta a mintii, aceasta este dominata de celelalte doua, subconstienta si inconstienta, la care cu greu avem acces. Psych-k te ajuta sa ajungi mai usor la acestea si sa afli care sunt problemele de acolo care te impiedica sa devii in mod constient cea mai buna varianta a ta. Cele mai adanci credinte si simtiri sunt acum deblocate, intelese si depasite, astfel incat nu sa nu mai fii prizonier ale propriilor tale limite.

Ce obiective poti atinge prin practicarea acestei metode?

Psych-k vizeaza in principal dezvoltarea unei personalitati puternic, care a invatat sa accepte si sa isi depaseasca traumele. De aici deriva implicit imbunatatirea relatiilor cu cei din jur; reevaluarea perspectivei asupra vietii, o vei privi dintr-un unghi mai pozitiv, te vei bucura mai mult de ea; vei deveni capabil sa iti atingi propriile obiective si nu te vei mai autosabota; vei descoperi talente pe care nici nu stiai ca le ai si vei invata sa le valorifici, etc.

Lunga lista de beneficii pe care le poti obtine de pe urma acestei practici poate continua la nesfarsit, insa depinde doar de tine daca vei ajunge sa le atingi pe toate. Mergi complet deschis pe acest drum, fii sincer si lasa cale libera schimbarilor pozitive care vor aparea in viata ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *