De peste 20 de an încoace, brandul Nanana joacă un rol extrem de important pe piața personalizării articolelor vestimentare. Așadar, bucurându-se de o notorietate ridicată și extrem de pozitivă în rândul publicului țintă, au dorit să o fructifice în direcția oferirii de sprijin tinerilor artiști vizuali la început de drum. Au pus bazele unei platforme online, unde aceștia să își poată deschide un magazin online, o expoziție virtuală, în mod gratuit. Astfel, clienții brandului Nanana, odată ajunși pe site, pot naviga printre sutele de galerii create și miile de lucrări expuse, în ideea de a alege unul sau mai multe pentru a le printa ulterior pe obiectele vestimentare proprii.

Maiou Damă Dreamer 
						Black

Diversitate și varietate pe toate planurile

Gama noastră de produse propune spre a fi personalizate o serie de articole vestimentare destinate părții superioare a corpului, precum maiouri, tricouri, buze sau hanorace. Și culorile în care sunt disponibile aceste articole dispun de o arie cromatică extrem de largă. Puteți opta pentru nuanțe neutre, non culori, alb, negru sau gri, sau chiar nuanțe puternice de tip albastru regal, kaki, culoarea zmeurei coapte și multe altele. În plus, și în ceea ce privește mărimile ne-am dorit să putem asigura disponibilitate pentru toate categoriile, de la cele mai mici, precum XS, până chiar la 3XL.

Cu toate acestea, punctul culminant al varietății și diversității este atins de modelele pe care le pun la dispoziție artiștii noștri colaboratori, spre a fi imprimate pe îmbrăcăminte. Astfel că, se poate opta de la cele mai simple și basic modele, până la opere abstracte, reinterpretări ale unor opere celebre sau opere cu inspirație din diverse stiluri, concepte și domenii de activitate. Astfel că, pasionații vor putea opta pentru modele de inspirație romantică, modernă, post-modernă, clasică, renascentistă sau contemporană. În plus, există și variante care se bazează pe concepte cheie din muzică, film, teatru sau sport, din desene animate, ce întruchipează personaje sau artiști celebri, ce redau peisaje din natură, întruchipează anumiți oameni care au marcat lumea, sau pur și simplu, printuri cu diverse texte și citate care ar putea avea o însemnătate aparte pentru viitorul posesor.

Producție bazată pe calitate și sustenabilitate

Întreaga noastră producție are la bază principii stricte de sustenabilitate și responsabilitate socială, aspecte ce au fost recunoscute și premiate de nenumărate ori de către organizații prestigioase. Colaborăm doar cu furnizori care se ghidează după aceleași standarde și, astfel, dispunem de articole realizate fie din 100% bumbac organic, amestecuri de bumbac sau alte materiale reciclate. Și în ceea ce privește substanțele utilizate în procesul de imprimare, utilizăm doar cerneală pe bază de apă, care nu prezintă niciun risc pentru mediu, în timp ce conferă o rezistență sporită printului final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *