Banii pot fi o problema pentru multi dintre noi, iar saptamana dinaintea salariului este, de cele mai multe ori, si cea mai lunga, insa daca ai nevoie chiar atunci de un mic ajutor financiar este bine de stiut ca ai la cine sa apelezi. Telecredit iti propune un imprumut nebancar care, bineinteles, poate fi util in fel si fel de contexte. Merita sa afli care sunt conditiile si toate avantajele de care te bucuri aici.

Cati bani poti imprumuta

La Telecredit poti sa imprumuti sume de bani cuprinse intre 100 si 2000 de lei, in functie de nevoi, ceea ce este mai mult decat suficient in cele mai multe dintre cazuri intrucat poti sa scapi imediat de orice problema cu care te confrunti.

In timp timp poti returna sumele de bani

Totodata, ai suficient timp la dispozitie sa returnezi sumele de bani pe care le-ai imprumutat, mai exact intre 10 si 30 de zile, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu te vei descurca cu banii pana la ziua de salariu sau pana la pensie.

Cine poate sa imprumute

De asemenea, oricine poate sa opteze pentru un imprumut nebancar de la Telecredit pentru ca aici nu sunt impuse reguli stricte. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca esti salariat sau pensionar, nu conteaza ce varsta ai atat timp cat esti major si nici nu conteaza daca esti sau nu casatorit. Fiecare persoana poate sa aiba nevoie de un mic ajutor financiar, iar pentru ca acesta sa fie obtinut de la banci, de cele mai multe ori, este nevoie de o multime de proceduri complicate, motiv pentru care multi aleg sa se lase pagubasi.

Nu conteaza daca ai alte credite

In plus, nici nu conteaza daca mai ai in desfasurare si alte credite pentru ca nu sunt impuse conditii deloc riguroase. Mai mult, poti sa te folosesti de acest imprumut nebancar chiar si pentru a-ti plati ratele restante si pentru a iesi din orice situatie mai dificila cu care te confrunti.

Cand intru in posesia banilor

Unul dintre marile avantaje de care te bucuri atunci cand apelezi la Telecredit este reprezentat de faptul ca intri imediat in posesia banilor. In acest sens este nevoie chiar si de mai putin de o ora, pe cand in multe alte contexte este nevoie de ceva mai mult timp.

Cum fac solicitarea

Nu in ultimul rand, la Telecredit este foarte simplu si comod sa faci solicitarea si totul se desfasoara direct din locuinta ta, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi pana undeva. Ai la dispozitie pe site un calculator pe care il poti folosi, fie poti sa soliciti ajutorul financiar la telefon, in functie de modul in care preferi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *