Pana in clasa a XII-a cel mai important examen din viata tinerilor este, cu siguranta, cel de bacalaureat, care isi lasa amprenta asupra acestora, provocand mult stres. Cu siguranta, niciun elev nu isi doreste sa toceasca pentru a putea retine cat mai bine materia, motiv pentru care Emedi aduce o solutie foarte buna in acest sens. In cadrul platformei sunt disponibile nenumarate teste pentru toate materiile de la bacalaureat, iar cu ajutorul acestora va fi mult mai usor sa se retina informatiile care conteaza.

Aici gasesti toate informatiile

In primul rand, este bine de stiut ca ai toate informatiile necesare pentru orice materie de la bacalaureat direct in cadrul platformei. Cu alte cuvinte, nu mai sunt necesare carti si culegeri pe care sa le ai tot timpul la tine cand vrei sa inveti, intrucat totul este accesibil direct pe orice sursa. Asadar, iti va fi mai comod ca niciodata sa inveti si sa te pregatesti pentru o nota foarte buna pe care sa o obtii la examenul de bacalaureat.

Ai parte de feedback

In al doilea rand, ai parte de feedback la Emedi, ceea ce este foarte important in conditiile in care pe aceasta cale stii care sunt punctele in care gresesti si stii care sunt notiunile pe care nu le stapanesti prea bine si pe care trebuie sa le aprofundezi, beneficii care nu te asteapta atunci cand inveti din carti.

Profiti la maxim de timpul disponibil

Cu ajutorul platformei poti sa profiti la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie, asa ca daca vei calatori undeva, nu ai nevoie sa ai la tine cartile si culegerile, ci totul va fi direct pe telefon, asa ca poti sa mai citesti si sa iti aprofundezi cunostintele.

Pe orice sursa

Emedi este o platforma bine pusa la punct si optimizata care poate fi accesata din mai multe surse, atat de acasa de pe calculator si laptop, cat si de pe dispozitive mobile precum telefoane sau tablete.

Te apropii de nota la care ai visat

Aceasta este cea mai buna modalitate prin care te vei putea apropia de nota la care ai visat si, cu totii stim, ca o nota mai buna te aduce mai aproape de facultatea pe care ti-o doresti, asa ca merita sa te apuci sa inveti.

Alege abonamentul de care ai nevoie

Emedi iti propune trei abonamente din care poti sa alegi pentru a avea acces la platforma. Asadar, cel mai accesibil din punct de vedere financiar este cel pentru o luna pentru care trebuie sa pregatesti 35 de lei. Totusi, daca vrei sa ai acces pentru doua luni, atunci pretul devine mai avantajos si vei plati 59 de lei, pe cand pentru trei luni pretul este de 89 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *