Tratamentele cu celule stem devin din ce in ce mai comune de la un an la altul, inclusiv in Romania, motiv pentru care merita sa afli mai multe detalii despre modul de functionare al acestora si beneficiile aduse. Procedurile nu sunt deloc complicate si se bazeaza pe abilitatea organismului de a se vindeca, iar pentru prelevarea acestora se poate apela la diferite surse.

Imediat dupa nastere

Asadar, una dintre cele mai comune surse este reprezentat de sangele cordonului ombilical, ceea ce presupune ca este nevoie ca procedura sa fie pusa in practica imediat dupa nastere, in caz contrar totul este pierdut. Procesul se desfasoara simplu si rapid si nu aduce niciun risc, nici pentru mamica si nici pentru bebelus, astfel ca in cel mai scurt timp se poate obtine cu usurinta cantitatea dorita de celule stem.

Maduva osoasa

In schimb, exista si alte optiuni prin care se pot preleva celulele stem, iar o alta sursa care merita luata in calcul este reprezentata de maduva osoasa, procedura fiind, din nou, foarte simpla, fara a implica vreun risc. Aceasta se pune in practica prin inserarea unor ace subtiri, de mici dimensiuni, in zona maduvei, iar prin intermediul acestora se extrage sangele bogat in celule stem. De regula totul dureaza pana la o ora, insa procedura poate fi repetata cateva zile la rand pana se ajunge la cantitatea dorita de celule stem, asa ca afla pretul.

Depozitare in cele mai bune conditii

La Stemsure ai posibilitatea de depozitare a celulelor stem in cele mai bune conditii, intrucat aceasta este o banca privata, moderna, care asigura servicii de calitate pentru toti clientii, motiv pentru care reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta daca iti doresti ca in viitor familia ta sa se foloseasca de tratamentele cu celule stem.

Compatibilitate ridicata

Pana acum se punea la indoiala compatibilitatea, insa aceasta este perfecta in cazul rudelor apropiate, ceea ce presupune ca iti vei putea ajuta familia cu ajutorul propriilor celule stem care sa fie depozitate in cele mai bune conditii la Stemsure. Pe aceasta cale nu va mai fi nevoie de inscrierea pe lungi liste de asteptare pentru donarile de organe.

Preturi avantajoase

Afla pretul la Stemsure in functie de pachetul care te intereseaza, aici fiind disponibile patru optiuni, pentru toate tipurile de clienti. Cel mai accesibil dintre acestea poate fi ales pentru 1299 de euro, iar pentru numai 100 de euro in plus se poate alege urmatorul. In schimb, pentru pachetul Perfect va trebui sa pui deoparte 1699 de euro, pe cand cel mai complet pachet poate fi ales pentru 2390 de euro, acesta fiind unul dintre cele mai cautate datorita conditiilor avantajoase asigurate, asa ca merita sa te interesezi de toate detaliile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *