Cu siguranta, invatatul nu este una dintre activitatile preferate ale elevilor, in special in clasa a XII-a cand bacalaureatul se apropie cu pasi repezi. Totusi, in era tehnologiei chiar si invatatul s-a schimbat si nu mai este ca inainte pentru ca oricine are acces la platforma Emedi. Aici se gasesc toate informatiile necesare pentru fiecare materie de la examen si sunt propuse nenumarate teste, care pot fi efectuate pana cand, treptat, este invatata intreaga materie. Cu alte cuvinte, spune adio tocitului clasic, pentru ca de astazi este mai simplu sa inveti pentru bacalaureat.

Cele mai importante informatii

Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea aprofunda materia la fiecare proba a examenului de bacalaureat. Asadar, nu esti asaltat de notiuni care nu iti sunt utile, ci ajungi sa inveti in cel mai practic mod posibil, astfel incat intregul proces sa fie unul cat mai placut si invatatul sa nu fie vazut ca o povara.

Pentru orice platforma

Emedi poate fi accesat de pe orice dispozitiv pentru ca este disponibil atat in varianta de mobil, adica pentru tablete si telefoane, dar si desktop, pentru calculatoare si laptopuri. Acest lucru presupune ca te bucuri de flexibilitate, dar poti si sa profiti la maxim de pe urma timpului pe care il ai la dispozitie. Toate informatiile te asteapta direct in buzunar, asa ca uiti de carti si culegeri si oricand ai o nelamurire vei putea accesa telefonul pentru a gasi informatiile de care esti interesat.

Primesti feedback

Faptul ca primesti feedback este unul dintre marile avantaje aduse de Emedi pentru ca pe aceasta cale este mai usor pentru orice elev sa constientizeze care sunt punctele tari si cele slabe, astfel incat sa fie aprofundate cunostintele in aria in care nu le stapaneste.

Mai aproape de orice facultate

O nota buna la examenul de bacalaureat te aduce mult mai aproape de facultatea la care iti doresti sa ajungi, fie ca te intereseaza cele din Romania, fie cele din strainatate, asa ca poti sa te apuci sa inveti.

Inveti mai eficient

Emedi iti propune cel mai eficient mod de a invata, astfel incat sa nu fii nevoit sa tocesti materia ca pana acum, pentru ca invatatul nu trebuie sa fie un proces stresant, ci unul natural, prin care retii niste informatii care sunt de interes.

Preturile sunt foarte bune

Nu in ultimul rand, aici si preturile sunt foarte bune, motiv pentru care nu este nevoie de bugete mari pentru a putea profita de pe urma tuturor avantajelor propuse de Emedi. Pentru a avea acces timp de o luna pe platforma trebuie sa platesti 35 de lei, dar preturile devin mai avantajoase pentru doua sau tre luni, caz in care trebuie sa platesti 59, respectiv 89 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *