Chiar daca fiecare persoana isi doreste sa foloseasca cel mai nou model de telefon, uneori chiar nu este nevoie ca fie inlocuit cel actual pentru ca unele sunt chiar foarte bune. De exemplu, iPhone 5 a fost lansat in urma cu cativa ani si este in continuare unul dintre cele mai apreciate modele de telefoane. Bineinteles, au aparut tot felul de alte modele intre timp, dar exista utilizatori care il prefera in continuare pe acesta. Totusi, sunt si momente in care micile neatentii isi pot lasa amprenta asupra telefonului, asa ca daca esti in cautarea unui service pentru iPhone 5 trebuie sa stii la cine poti apela.

Locul potrivit

Cu siguranta, exista o multime de service-uri catre care sa te orientezi atunci cand ai probleme cu telefonul tau, insa nu toate asigura cele mai bune servicii, motiv pentru care se poate spune ca locul potrivit este PrestigeGSM. Aici pot fi reparate tot felul de telefoane, indiferent ca vorbim de cele mai noi modele, fie de cele mai vechi.

Rezolvi totul imediat

In plus, aici rezolvi totul imediat pentru ca sunt suficiente numai 20 de minute pentru a inlocui display-ul oricarui telefon, iar o astfel de eficienta, cu siguranta, nu o intalnesti in cadrul tuturor service-urilor, ci doar acolo unde specialistii au o experienta foarte bogata.

Costurile sunt mici

Probabil ca unul dintre cele mai importante motive pentru care o persoana poate amana luarea unei decizii cu privire la inlocuirea ecranului defect este din punct de vedere financiar. Totusi, este bine de stiut ca la PrestigeGSM preturile sunt foarte bune, asa ca nu trebuie sa se aloce bugete generoase in acest sens. Pentru iPhone 5 pretul este de numai 150 de lei in cazul ecranului OEM si 220 de lei daca preferi un display orginal Apple.

Poti sa faci programare

Foarte important este si faptul ca la PrestigeGSM ai ocazia de a face programare, ceea ce presupune ca profiti la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie si tu esti cel care alege data si ora la care sa mearga pentru a rezolva problema telefonului, simplu si rapid, fara nicio bataie de cap.

Telefonul tau va fi ca nou

Bineinteles, telefonul tau va fi ca nou pentru ca se folosesc doar piese de cea mai buna calitate si, mai mult decat atat, te bucuri si de garantie, asa ca nu iti vei face nicio grija de-a lungul timpului ca te vei confrunta cu situatii neplacute.

Pentru diferite alte modele

La PrestigeGSM ai parte de service pentru iPhone 5, insa si pentru multe alte modele si nu numai din gama Apple, asa ca nu conteaza ce tip de telefon folosesti, pentru ca stii ca aici ai nimerit unde trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *