In ciuda faptului ca pretul barilului petrol a ajuns la un minim al ultimilor ani, se pare ca la pompa preturile nu par sa scada, motiv pentru care exista in continuare un numar ridicat de soferi care sunt in cautarea unor modalitati prin care sa poata face economii de fiecare data cand circula cu masina. Aici exista mai multe optiuni, insa cele mai multe sunt practic ineficiente, cu o singura exceptie: instalatii GPL. Ai acces la o gama foarte variata, astfel ca este imposibil sa nu gasesti cea mai potrivita optiune pentru nevoile tale.

Economisesti bani la fiecare drum

Ce poate fi mai important pentru un sofer decat sa economiseasca bani la fiecare drum pe care il parcurge? Totul este posibil cu ajutorul instalatiilor GPL. Asadar, odata instalate, acestea aduc economii de pana la 40%, ceea ce este o cifra care nu trebuie neglijata intrucat nu mai exista nicio alta solutie care sa fie la fel de eficienta, cu exceptia masinilor electrice.

Instalare imediata

Foarte important este ca aceste sisteme GPL se instaleaza imediat, asa ca nu vei avea parte de batai de cap si nici nu trebuie sa aloci costuri mari in acest sens. De regula, sunt de ajuns chiar si numai cateva ore, urmand ca mai apoi sa te bucuri de noul sistem care, cu siguranta, va face diferenta in buzunarul tau.

Nu ai grija intretinerii

In plus, nici nu trebuie sa iti faci griji referitor la intretinere pentru ca regulile sunt foarte simple si este de ajuns ca o data la doi ani sa apelezi la specialisti pentru o verificare riguroasa, procedura care poate fi asemanata cu ITP-ul si pe care daca o vei evita iti vei asuma niste riscuri mari de a fi sanctionat. Legea este foarte stricta in acest sens, iar cei care sunt prinsi circuland cu masini echipate cu sisteme GPL care sa nu fie verificate vor fi aspru sanctionati.

Pentru orice masina

De asemenea, vei gasi instalatii GPL pentru orice autoturism, unele fiind dedicate si, implicit sunt mult mai eficiente, insa si preturile sunt ceva mai ridicate, dar se gasesc si altele universale, care sunt cele mai accesibile din punct de vedere financiar. De exemplu, daca detii o Dacia Logan cu motor de 1.4, vei gasi o instalatie GPL dedicata acestui motor si te vei bucura de eficienta maxima.

Amortizarea investitiei

De regula, preturile incep de la 500 de euro pentru acele instalatii GPL universale, iar investitia se va amortiza in cel mai scurt timp, in functie de distanta parcursa, de cele mai multe ori fiind vorba de mai putin de 12 luni, urmand ca mai apoi sa resimti economiile in propriul buzunar, asa ca monteazaGPL reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *