Cea mai cautata casa de amanet aur din Bucuresti este Amanet Prestige. Totul se datoreaza faptului ca un client poate sa mearga cu una sau mai multe bijuterii pe care va primi cel mai bun pret pe gramul de aur. Ca urmare, un client poate veni cu inele de aur sau orice alta bijuterie care va face obiectul garantiei. Pretul aurului la amanet se va calcula in functie de numarul de karate si de gramaj.

Odata ce ai pasit la Amanet Prestige poti avea siguranta ca unul dintre reprezentanti va verifica si va testa bijuteria de aur, ulterior comunicand pretul oferit. Ca urmare, procedura de obtinere a banilor este una mult simplificata, astfel ca la Amanet Prestige vei primi banii pe loc.

Dupa ce se va stabili pretul pentru bijuteriile din aur se va incheia un contract si imediat se vor oferi clientului banii. Prestige Amanet ofera servicii de amanet aur, astfel, ca un client are posibilitatea de a lasa obiectul cu imprumut in grija amanetului sau poate alege sa il vanda, in ambele situatii, banii sunt obtinuti pe loc.

Una dintre intrebarile care si-o pun clientii des este cat costa gramul de aur la amanet. Astfel, pretul oferit poate varia in functie de karate, insa, cu toate acestea, Amanet Prestige garanteaza pentru un pret foarte bun pe care il ofera clientilor datorita faptului ca evaluarea este corecta, transparenta, iar seriozitatea si conditiile avantajoase sunt principiile care stau la baza.

Cu o vasta experienta in domeniu, poti apela cu toata increderea pentru amanet aur la Prestige unde evaluarea bijuteriilor clientului va primi pretul maxim, iar factorii care se iau in considerare sunt numarul de karate si gramajul.

Prestige Amanet ofera o evaluare corecta a bunurilor si isi pune serviciile la dispozitie tuturor clientilor interesati astfel incat sa le fie totul la indemana, simplu si usor sa obtina banii de care au nevoie. In plus, la casa de amanet, clientul poate sa opteze pentru a lasa bijuteria ca garantie pentru banii imprumutati sau poate sa opteze sa renunte la ea, sau altfel spus, sa o vanda, caz in care va incasa banii si nu va mai avea nici o obligatie.

Amanet Prestige ofera preturi foarte bune pentru bijuteriile din aur, iar evaluarea corecta a reprezentat intotdeauna un principiu de baza al acesteia.

Pentru ca un client sa se poata bucura de avantajele casei de amanet este suficient sa aibe varsta implinita de 18 ani si sa prezinte actul de identitate. Ulterior, se va incheia contractul intre cele doua parti, cu posibilitatea de a prelungi daca se ajunge la data scadenta. Totodata, in cazul in care un client va returna banii mai devreme de data scadenta, clientul va plati doar pentru perioada care a trecut din ziua intocmirii contractului si pana la data la care se face plata.

In concluzie, Prestige Amanet ofera conditii avantajoase pentru amanetul aurului, astfel incat fiecare client sa fie fara nici o grija si totodata multumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *