In momentul in care sesizati ca va confruntati cu un blocaj la nivelul tevilor sau al conductelor, inainte de a actiona in orice fel, este foarte important sa detectati motivul si natura avariei. In acest sens, cea mai la indemana solutie o constituie echipamentele pentru inspectie video a canalizarilor. Acestea permit infiltrarea cu usurinta in orice mediu si redau cu fidelitate, pe un monitor conectat, imagini cu situatia curenta.

Actioneaza eficient cu ajutorul echipamentelor video

Avand posibilitatea de a vizualiza tot ce se intampla la nivelul cat mai profund al instalatiilor, reusiti sa generati cele mai potrivite solutii, in conformitate cu natura si amplasamentul blocajului. Astfel ca nu va veti gasi in postura in care demarati activitati generale, care sa nu ofere niciun efect benefic. De exemplu, utilizarea unui sarpe de desfundat devine inutila in momentul in care ne confruntam cu o depunere de grasime la o adancime mult prea mare fata de scurgere. Echipamentele video va ofera asadar posibilitatea de a personaliza fiecare interventie in functie de context si asigura in acest mod o rata mai mare de succes.

Detecteaza alte nereguli

Dincolo de faptul ca reprezinta un element vital in ceea ce priveste procesele de desfundare a conductelor, acest sistem va poate ajuta sa detectati si alte probleme prezente la nivelul instalatiilor. Fisuri, rugina, defecte la nivelul structurii tevilor, toate acestea pot reprezenta factor de defectare. Astfel ca, depistate la timp, se poate interveni asupra lor inainte sa se dezvolte prea mult.

Devin asadar nu doar un instrument de interventie, ci si unul de inspectie si evaluare a structurilor unui astfel de circuit. De aceea, nu trebuie sa lipseasca din kitul niciunui prestator de servicii de acest tip, deoarece de el depinde in mare masura calitatea si reusita lucrarilor.

Echipamente de ultima generatie de la Unilift

In oferta Unilift veti gasi atat camere standard, alb negru, cat si variante performate, ce permit generarea unor imagini cat mai clare, cu optiune de zoom si sunet, de la adancimi de pana la 120 de metri. In plus, sunt prevazute cu senzori speciali care sa va ajute sa evitati contactul cu alte tipuri de instalatii, cum ar fi cele electrice sau de gaze.  

Preturi avantajoase pentru produse de top

In ceea ce priveste stabilirea costurilor finale, acest lucru se face in baza unei oferte personalizate, dar garantam rentabilitate si relevanta in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Tocmai din acest considerent am pus bazele unui sistem de consultanta online. Specialistii din echipa noastra va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere, dintre multitudinea de variante disponibile, in raport cu nevoile dumneavoastra sau cu problema cu care va confruntati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *