Cine lucreaza de acasa se bucura de cateva avantaje importante, de la mai mult timp liber, o eficienta mai mare, mai putin stres si nu numai. Astfel, nu e de mirare de ce tot mai multe companii ofera angajatilor aceasta posibilitate, mai ales in conditiile in care avem acces la diferite solutii care mai de care mai eficiente. Afla mai multe despre microsoft remote prin thinstuff si vezi care sunt principalele avantaje de care te vei putea bucura.

E bine de stiut ca aici te asteapta mai multe pachete din care poti sa alegi, ceea ce presupune ca toata lumea se bucura de o libertate deplina. De exemplu, se poate alege unul care sa asigure un anumit numar de conexiuni, de la 3, 5 pana la 10, iar cine are nevoi mai mari oricand poate alege un numar nelimitat. In acest sens este de ajuns o singura instalare pe statiile de lucru, sistemul fiind similar unui program obisnuit, adica nu este deloc complicat.

Se poate face o comparatie directa intre solutia Thinstuff si cea Microsoft, iar oricine poate observa faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mult mai mici decat in cazul Microsoft, ceea ce inseamna ca se pot face economii considerabile. Acestea continua si prin faptul ca nu e nevoie de statii de lucru puternice si de ultima generatie. Nici nu se pune problema compatibilitatii, astfel incat toti utilizatorii pot lucra asa cum isi doresc, pot sa ruleze toate aplicatiile instant, viteza fiind maxima. In acelasi timp, e pastrata si siguranta datelor, in timp ce se reduce mult traficul in retea.

E clar ca mai sunt si alte solutii similare precum cea oferita de Thistuff, insa lista de avantaje nu e niciodata la fel de generoasa. Totul se pune in practica cu usurinta, fiind nevoie de niste setari minime, iar costurile implicate chiar sunt accesibile pentru toate buzunarele. Toate PC-urile sunt deja echipate cu software-ul necesar pentru a putea folosi aceasta solutie, iar in acest sens putem aminti de toate versiunile de Windows, atat cele mai noi, cat si cele mai vechi. Windows 10 si 8 sunt cele mai populare versiuni in momentul de fata, dar sunt multi utilizatori care inca folosesc XP, Vista sau 7.

Solutia e una simpla, se poate folosi chiar si de catre cei care nu se pricep neaparat pentru ca totul e rapid si comod. Sunt de ajuns numai cateva click-uri pentru a putea pune totul pe picioare, urmand ca mai apoi sa fie mai comod ca niciodata sa se acceseze un calculator la distanta. De acum poti lucra remote in cele mai bune conditii, fara probleme cu conexiunea si fara ca datele sa nu fie in siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *