Pe cat de simplu poate parea la prima vedere dezvoltarea unei firme, pe atat de dificil este. Bineinteles, nu e deloc complicat sa pui totul pe picioare, insa mai departe este necesara intretinerea acesteia, iar unele dintre cele mai comune obstacole intalnite de majoritatea antreprenorile sunt cele de natura financiara. E dificil sa se gaseasca o sursa de finantare usor de accesat, insa aici intervine Omnicredit care promite mai multe avantaje importante pentru fiecare organizatie. Asadar, aici vei avea acces la servicii financiare pentru firme care, cu siguranta, se vor dovedi a fi foarte utile.

De ce Omnicredit

Despre Omnicredit oricine ar trebui sa stie ca aceasta este prima platforma fintech de finantare online din Romania, iar de-a lungul anilor a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate companii din toate domeniile din tara noastra. Solutiile moderne nu se compara cu cele obisnuite oferite de institutiile financiare traditionale.

Care sunt solutiile oferite?

Principalele trei solutii disponibile aici sunt scontarea, factoring-ul si microcreditele, iar fiecare dintre acestea se dovedesc a fi grozave. Pe scurt, scontarea reprezinta o sansa grozava pentru orice societate sa incazeze pe loc biletele la ordin si CEC-urile primite de la clienti cu termene de plata in viitor, fara sa fie nevoie sa mai astepte data scadenta. Factoring-ul se bazeaza pe acelasi sistem si este ideal pentru firmele mici si mijlocii care ofera produse si servicii cu facturi la termen de plata, iar daca e nevoie de incasarea mai rapida a banilor, clar aceasta e solutia. Trebuie doar sa fie cesionate catre Omnicredit creantele, simplu si rapid. Mai departe, microcreditele iarasi merita luate in calcul pentru ca aici conditiile impuse nu sunt deloc stricte, iar oricine poate sa profite si sa isi dezvolte afacerea mai usor. Sumele obtinute pot fi folosite fara a fi impuse limite, motiv pentru care se pot achita facturi, furnizori, salarii, chirii, se pot achizitiona echipamente noi si nu numai.

Pentru orice firma

De asemenea, un alt mare avantaj de pe urma caruia merita sa profiti e reprezentat de faptul ca solutiile disponibile aici sunt ideale pentru toate firmele, astfel ca nu conteaza daca detii o firma de IT, o spalatorie auto, un cabinet stomatologic, o sala de fitness sau un magazin cu haine pentru ca aici ai garantia ca vei obtine finantarea de care ai nevoie.

Asistenta

Nu trebuie omis nici faptul ca Omnicredit dispune de o echipa alcatuita din oameni cu o vasta experienta in domeniul financiar, de peste 15 ani, ceea ce presupune ca acestia au abilitatile necesare pentru a putea gasi solutii oricand este nevoie. Totodata, orice antreprenor poate gasi cunostinte si notiuni care, cu siguranta, ii vor fi utile atunci cand isi desfasoara activitatea.

Simplu online

Unul dintre principalele plusuri de care te vei bucura la Omnicredit cand cauti servicii financiare pentru firme e reprezentat de faptul ca totul se deruleaza exclusiv online. Asadar, se poate spune adio drumurilor pana la institutiile financiare, asteptatului la cozi si alcatuirea unor dosare stufoase. Aici ai de fapt ocazia de a rezolva totul in decurs de numai cateva minute pentru ca in doar 30 de secunde deja ai facut cont pe platforma. Mai departe alegi solutia care te intereseaza si incarci documentele necesare in acest sens, urmand ca in decurs de o ora sa primesti un raspuns. In cazul in care acesta este afirmativ, in cel mult 8 ore deja suma solicitata va fi virata in cont, simplu si rapid.

Toate aceste servicii financiare pentru firme propuse de Omnicredit sunt moderne, eficiente, rapide si usor de accesat, iar foarte important este si faptul ca pot fi alese mai multe simultan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *