Este normal să ne imaginăm că, atunci când a venit vârsta și viața de zi cu zi devine dificilă sau chiar imposibilă, există doar căminul de pensionare ca răspuns la îngrijirea vârstnicului ce are nevoie de o asistență permanentă. Din fericire, există o altă soluție în acest sens, iar asta datorită faptului că la Sky Angels veți găsi mereu o echipă pregătită să vă ofere serviciile de îngrijire de care aveți nevoie.

Bătrânețea nu ar trebui să fie privită ca un ultim popas în viață, ci ar trebui simțită din plin, pentru că împreună putem face ca totul să fie mai ușor de depăsit.  Pentru că acești oameni doresc să-și continue viața într-o atmosferă sigură, plină de viață, la Sky Angels ne-am străduit mereu să ne încadrăm în rândul acelor centre de îngrijire bătrâni care pot răspunde tuturor nevoilor pe care le au vârstnicii care ajung la noi. Desigur, nu ne ocupăm doar de persoane în vârstă, ci și de persoane care au anumite probleme de sănătate și, implicit, nevoia de a beneficia de îngrijire specială, adaptată stării lor de sănătate.

Cu toate acestea, în măsura în care aceste persoane sunt vulnerabile din acest punct de vedere, o echipă de profesioniști instruiți în prim ajutor, prezentă 24 de ore pe zi, desfășoară acțiunile necesare pentru ca aceștia să-și poată menține autonomia și siguranța.

Pentru a face acest lucru, Sky Angels reunește profesioniști din domeniul sănătății și asistenți bine pregătiți pentru a face față nevoilor acestor persoane. Astfel, securitatea și viața socială sunt asigurate fără ca seniorul să renunțe la ritmul și obiceiurile sale de viață.

Ce servicii sunt oferite la Sky Angels?

În primul rând, oferim siguranță și o cazare potrivită pentru vârstnici, într-o incintă sigură, cu personal activ 24 de ore pe zi, instruit în prim ajutor. În funcție de problema întâmpinată, ne asumăm răspunderea să chemăm medici, asistenți medicali și luăm legătura cu familiile.

Apoi, viața de zi cu zi este animată cu diverse activități, întâlniri, ieșiri, diverse ateliere, jocuri, seri tematice  etc. Acestea sunt centrate pe schimb și participarea voluntară a fiecăruia și aceasta, cu obiectivul de a menține legătura socială, dar și a satisface nevoia de socializare a vârstnicilor care fac parte din centre de îngrijire bătrâni. În plus, la Sky Angels  oferim și servicii de îngrijire și asistentă medicală non-stop, asigurată de cei mai buni medici generaliști.  De asemenea, o echipă de asistenți și îngrijitori se ocupă de supravegherea atentă a celor care urmează un tratament, asigurându-ne ca indicațiile medicului sunt respectate. Totodată, ne ocupăm și de organizarea unor activități zilnice pentru bătrâni, dar și participarea activa a personalului specializat de care dispunem. În mod evident, avem grijă să asigurăm mesele principale ale zilei – mic dejun, prânz și cina. Menționăm că alimentele folosite provin din locuri sigure și sunt gătite în propria bucătărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *