A avut de ales: Realitatea Tv sau Antena 3. Ambele televiziuni au aruncat in eter cate o momeala pentru a-l aduce in studio. Realitatea, prin Robert Turcescu, care ameninta cu o inregistrare defaimatoare. Antena 3 prin Ciutacu, care s-a aratat un sustinator indarjit al lui, publicand chiar si pe blog o fotografie cu ei doi, intr-o pozitie tandra. Si a ales: iubirea, bine-nteles. Ciutacu, bine-nteles.
A crezut, poate, ca va fi atat de menajat, atat de ajutat sa iasa la mal, incat socul trezirii la realitate a fost mai rece ca sangele de soparla…
La un moment dat gulerul camasii i se ridicase spre varful nasului, gura dadea semne de uscaciune, iar mintea-i nu stia cum s-o scoata la capat: cu vorbe sau cu apa.
A avut din nou de ales: sa recunoasca faptul ca nu cunoaste legislatia rutiera… sau sa admita ca-i un mincinos si, in consecinta, un om care a comis o infractiune.

Si a ales: suntem o tara in care Ministrul Transporturilor, dupa patru accidente de circulatie, nu stie ca Politia nu se cheama la un accident fara victime.
Tariceanu l-a sfatuit sa aleaga… demisia. Si-a ales. Sa ramana.
Traim vremuri de basm. Calul rapciugos din grajd, lada cea mica, broasca cea raioasa, baba cocosata sunt puse alaturi de calul inaripat, de ladoiul promitator, de fata cea frumoasa… Nu-ti ramane decat sa alegi. Dar aici se termina basmul, caci broasca raioasa, oricat ai pupa-o, nu devine o frumusete de fata; in schimb fata cea frumoasa devine imediat broasca raioasa. Lada cea mica nu-i plina cu aur. In schimb ladoiul colcaie de balauri… Calul rapciugos nu te salveaza; in schimb cel inaripat te duce direct pe taramul zmeilor…
A fost odata ca niciodata…