Atunci cand iti doresti o schimbare sau pur si simplu vrei sa acoperi anumite imperfectiuni la nivelul aspectului masinii tale, aplicarea de stickere auto poate fi cea mai la indemana solutie. La Colantari Design vei gasi o gama foarte variata de astfel de produse, in asa fel incat sa poti atinge cat mai usor imaginea ideala.

Aspect inedit in doar cateva minute

Spre deosebire de alte metode, aplicare de stickere auto este cea mai rapida. Intreg procesul poate dura doar cateva minute, parte cea mai dificila fiind alegerea modelului. Specialistii Colantari Design beneficiaza de experienta necesara pentru ca aplicarea sa se faca in cel mai scurt timp, indeplinind toate criteriile de calitate. Te vei bucura asadar de o imagine ideala, cu un contur bine delimitat, aplicat perfect, fara nicio urma de defect.

Modele variate pentru toate gusturile

Pentru ca ne dorim ca serviciile noastre sa fie potrivite pentru fiecare client care apeleaza la noi, am dezvoltat o gama foarte variata de modele. In acest fel, fiecare proprietar de masina va gasi cu siguranta optiunea potrivita de sticker auto dintre cele 207 disponibile:  https://www.colantaridesign.ro/60-stickere-auto. Fie ca este vorba de texte sau imagini sugestive, la Colantari Design sigur vei gasi ceea ce iti doresti.

Posibilitate de personalizare

De asemenea, in cazul in care iti doresti o imagine specifica imprimata pe suprafata masinii, exista posibilitatea in care sa realizam stickere la comanda. Astfel, nu va trebui decat sa ne transmiti o schita detaliata a modelului dorit si noi il vom realiza intocmai dupa sugestiile tale. Aceasta solutie este ideala in cazul brandurilor care isi doresc inscriptionarea elementelor de identitate vizuala pe suprafata masinilor de lucru.

Imbunatatire majora a aspectului la costuri minime

Principalul avantaj pe care acest serviciu il ofera se regaseste la nivel financiar. Mai exact, aplicarea de stickere auto poate fi considerata, la momentul actual, una dintre cele mai ieftine metode imbunatatire a aspectului unei masini. Indiferent de dimensiunile vizate, costurile vor fi mult mai mici in comparatie cu impactul vizual pe care il vor genera odata aplicate.

Calitatea înaltă a produselor si serviciilor

Colantari Design este o firma din Bucuresti, specializata in realizarea serviciilor de tunning auto, iti ofera o experienta dominata de calitate si profesionalism. In ceea ce priveste aplicarea stickerelor poti fie sa te prezinti la atelierul nostru din Bucuresti, fie sa soliciti o echipa care sa se deplaseze la domiciliul tau. Acest lucru este necesar mai ales in cazul variantelor de mari dimensiuni. Cele mici si medii se aplica foarte usor, putand sa o faci chiar tu fara ajutor. Astfel, vei putea obtine o noua imagine pentru masina ta, fara sa investesti prea mult timp si efort in aceasta directie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *