Incepand cu anul 2000, trupa Haiducii lui 7 cai si-a inceput activitatea si a reusit sa participe la numeroase spectacole, concerte, evenimente atat in tara, cat si in strainatate, in tari cum ar fi Spania, Italia, Anglia, Germania, Ucraina, Rusia sau Republica Moldova, la festivaluri romanesti de o importanta deosebita cum ar fi Euvision, Cerbul de Aur, Festivalul Mamaia, Festivalul Callatis.

Trupa Haiducii lui 7 cai transmit prin piesele lor traditii si obiceiuri vechi.Fiecare melodia a trupei transmite o poveste din Romania veche.Mesajul melodiei transmite starea de spirit si trairile, simtirile vechilor haiduci.

Prin stilul vestimentar, trupa Haiducii lui 7 cai transmite catre sufletul si inima celor care ii asculta povesti stiute si nestiute.Componenta trupei Haiducii lui 7 cai este formata din Catalin Vieru, Caloeanu Cristian si Dragos Mihai. Vestimentatia haiducilor este formata din pistoale, chimire, pantaloni, redingote din piele, camasi traditionale.Printre piesele cele mai populare merita sa mentionam, Hei ha inima mea, Capitan cu Buzdugan, Cantecul pribeagului, Haiduceasca sau Zorilor surorilor.

Stilul musical al trupei este etno-rock cu influente clare de folclor autentic. Cu o combinatie extraordinar de interesanta a liniei melodice, dar si cu o atitudine mereu pozitiva, baietii de la Haiducii lui 7 cai au stiut sa isi faca un drum in industria muzicala.

In anul 2005 trupa a obtinut premiul “Best Etno”- MTV Music Awards cu piesa “Zorilor Surorilor”, in colaborare cu trupa Etnic.

Dintre melodiile trupei merita sa mentionam pisele, “Feciori de lele”, “Hei ha inima mea”, “Cantec haiducesc”, “Cantecul pribeagului”, “Haiducii” ,“7 Frati”, “Capitan cu buzdugan”, “Haiduceasca”, “Zorilor , surorilor”, “Cantec de haiducie”, “In 4 creapa”.

 

Membrii trupei Haiducii lui 7 cai sunt uniti intre ei si formeaza aceasta echipa de multi ani.La toate evenimentele la care participa stiu sa se faca placuti de toata lumea.

Cu toate ca gusturile difera de la o persoana la alta, trupa Haiducii lui 7 cai este indragita de toata lumea, muzica acestora ii va antrena pe toti intr-o atmosfera de neuitat, iar evenimentul tau va fi unul deosebit pe care il va retine toata lumea pentru o lunga perioada.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *