Oricine a mai participat la o inmormantare stiu cat de dificile sunt asemenea momente, insa si mai dificila este organizarea unei astfel de ceremonii. Sunt diferite proceduri care trebuie sa fie respectate, trebuie sa se tina cont si de traditii, astfel ca e mai simplu sa optam pentru servicii funerare sector 2 sau oricare altul din Bucuresti. La Casa Funerara se poate spune ca suntem pe maini bune intrucat aici avem acces la cele mai bune servicii.

Din fericire, serviciile Casei Funerare Luca nu se limiteaza numai la sectorul 2 al capitalei, ci acopera orice zona din Bucuresti, astfel incat nu conteaza unde locuiesti sau unde iti doresti sa organizezi o inmormantare pentru ca te vei putea bucura de ajutorul celor mai buni. Bineinteles, profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit, iar experienta bogata a fost dobandita prin ani intregi de munca in care toata lumea a fost pe deplin multumita. Foarte important, serviciile oferite sunt non stop, ceea ce presupune ca oricine poate beneficia de acestea la orice ora din zi sau din noapte.

Pachetele oferite sunt foarte variate si acopera toate nevoile, dar si toate bugetele. Sunt multi cei care se orienteaza catre pachetul cel mai accesibil din punct de vedere financiar, care costa numai 1000 de lei. In acest sens, Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar in vederea obtinerii ajutorului de inmormantare in valoare tot de 1000 de lei, ceea ce presupune ca in cele din urma nu vei plati nimic pentru a organiza aceasta ceremonie. Totusi, variantele sunt mult mai vaste si nu se limiteaza numai la atat, trebuie doar sa le descoperi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine si care se pliaza bugetului alocat stiind ca aici ai nimerit in cel mai bun loc posibil.

De exemplu, sunt multi cei care se orienteaza catre pachetul pentru care vor plati 8000 de lei, suma din care sunt restituiti circa 3000 de lei drept ajutor de inmormantare. La fel de popular este si pachetul de 4000 de lei, dar si cel de 2000 de lei. Totusi, indiferent de varianta aleasa, la Casa Funerara Luca vei avea acces la un sicriu complet echipat, inclusiv cu lenjerie, crucea din lemn inscriptionata, dar si cele doua orare. Doctorul care se ocupa de imbalsamre si de constatarea decesului va emite certificatele necesare pentru organizarea inmormantarii, iar serviciile sunt, din nou complete. Acestea includ pregatirea decedatului, spalare si imbracare, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, dar si transportul funerar.

Fie ca ai nevoie de servicii funerare sector 2, fie in oricare alta zona a capitalei, Casa Funerara Luca iti ofera tot ce iti trebuie pentru ca situatia sa fie gestionata in mod corespunzator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *