Agentiile de turism merita sa isi desfasoare activitatea exclusiv online in ziua de azi intrucat sunt putini cei care mai trec pragul sediilor fizice. In plus, sunt foarte multe softuri menite sa simplifice activitatea pe cat de mult posibil. La acest capitol putem aminti si de Quick Sell care te ajuta prin creare motor de cautare turism special pentru agentia ta, care sa fie integrat si prin intermediul caruia utilizatorii sa poata rezerva vacante din numai cateva click-uri.

E mult mai simplu si mai comod atunci cand nu trebuie sa te complici cu fel si fel de platforme care nu sunt deloc eficiente. Ai ocazia de a incepe totul de la zero, sa personalizezi site-ul exact asa cum ti-ai dorit, sa incluzii functiile pe care le consideri cele mai bune, iar Quick Sell iti ofera conditiile necesare in acest sens. Pe aceasta cale utilizatorii se bucura de conditii ideale atunci cand se pregatesc de vacanta si se pot orienta catre diferite pachete, fie pot gestiona totul pe cont propriu. Zboruri cu avionul, unitati de cazare, servicii precum transfer aeroport, fiecare dinre acestea pot fi accesate din cadrul unui singur motor de cautare.

Portrait of a mature woman enjoying the Red Square in Moscow, Russia. Nikon D800, full frame, XXXL:

Cum? Prin intermediul unei conexiuni XML / API si totul este automatizat, ceea ce promite eficienta maxima pentru orice agentie de turism. Toti utilizatorii au parte de cele mai bune conditii, totul prin intermediul unui soft simplu, dar cat se poate de eficient, iar agentiile de turism sunt cele care au cel mai mult de castigat intrucat e mai simplu ca niciodata sa fie atinse performante maxime intr-un timp relativ scurt.

De asemenea, utilizatorii au parte de toata libertatea necesara intrucat pot accesa totul atat in varianta de mobil, de pe laptopuri si telefoane, dar e disponibila si versiunea desktop pentru cei care o prefera. E mai simplu ca toata lumea sa fie multumita pe deplin si, in plus, nici macar nu este nevoie de alocarea unor bugete considerabile in acest sens. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nimeni nu trebuie sa isi faca griji din punct de vedere financiar si, in plus, se ofera suport tehnic non stop, ceea ce inseamna fiecare nelamurire se va rezolva in cel mai scurt timp.

In cazul in care vrei sa incepi propria agentie pe turism fara solutia oferita de Quick Sell, clar totul e mult mai complicat, insa aici trebuie doar sa alegi un abonament care iti convine si care include un anumit numar de furnizori importanti ai domeniului. Acesta este cel mai bun loc catre care te poti orienta si vei avea parte intotdeauna de conditiile ideale, trebuie doar sa apelezi si sa demari procedurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *