In ziua de azi oricine ar trebui sa fie prezent in mediul online, in special atunci cand vorbim de societati pentru ca acestea au acces la un numar foarte mare de utilizatori. In plus, exista o multime de solutii, care mai de care mai eficiente, menite sa ne simplifice activitatea. De exemplu, poate iti doresti sa transformi orice calculator intr-un server, iar aici merita sa afli mai multe despre solutia Thinstuff compatibil RDP pentru Windows.

Thinstuff iti propune mai multe pachete din care sa alegi, iar acestea sunt special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor. De exemplu trebuie doar sa alegi numarul de conexiuni pe care ti-l doresti, 3, 5 sau 10, fie chiar nelimitat, pentru a nu avea nicio grija. In acelasi timp, chiar nu vei avea parte de batai de cap atunci cand trebuie sa instalezi softul propus de Thinstuff pentru ca totul se deruleaza rapid, din numai cateva click-uri. Nu iti faci griji nici referitor la compatibilitate intrucat solutia Thinstuff suporta cele mai noi versiuni de Windows, dar si altele mai vechi.

Daca tot nu esti convins, oricand poti incerca varianta Demo timp de 14 zile pentru a-ti da seama ca Thinstuff este exact ceea ce aveai nevoie. Nu in ultimul rand, costurile implicate sunt mult mai mici in comparatie cu solutia similara propusa de Microsoft. Cu alte cuvinte, Thinstuff Terminal Server XP/VS poate fi vazut ca un tip de software care permite oricarui sistem de operare Windows sa gazduiasca un anumit numar de sesiuni Remote Desktop, totul prin intermediul unui protocol numit RDP standard.

Daca vrei sa faci o comparatie intre solutia Thinstuff si cea mai Microsoft, din start vei observa o diferenta foarte mare de preturi, pentru ca oricine poate apela la Thinstuff, solutie care nu numai ca e mult mai accesibila din punct de vedere financiar, dar e si mai usor de folosit, compatibila cu orice configuratie si aduce mai multa flexibilitate.

In conditiile in care solutia Thinstuff e compatibilia 100% cu Microsoft Windows Terminal Server se permite publicarea oricarei aplicatii in RDP, ocazie cu care nu numai ca va creste viteza de lucru, ci si siguranta datelor, pe cand traficul in retea va scadea foarte mult, ceea ce e un mare plus intotdeauna.

Solutia e foarte usor de configurat, astfel ca nimeni nu va avea parte de batai de cap din acest punct de vedere. Nici nu trebuie sa te pricepi pentru ca e de ajuns sa instalezi un program la fel ca oricare altul din numai cateva click-uri. Thinstuff nu numai ca e o varianta care aduce multa flexibilitate, ci si stabilitate, totul la cele mai mici preturi posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *