Casa Hrisicos – cel mai bun loc de cazare in Constanta este din nou deschis publicului larg. Cu ce se deosebeste? Prin faptul ca reprezinta primul hotel din Romania care se controleaza in totalitate prin intermediul telefoanelor oaspetilor. Vorbim despre un concept smart unic in tara noastra care asigura tuturor oaspetilor o sedere confortabila chiar in inima orasului. Cladirea in sine este emblematica pentru oras, povestea sa incepand inca din anii 1900 cand a fost integrata in piata Ovidiu. De-a lungul anilor cladirea a avut mai multe roluri, fiind de la hotel, la sediu de banca, astfel ca in prezent a revenit la adevaratele sale origini. Cu o arhitectura deosebita, Casa Hrisicos te poate purta in trecut intre peretii sai care ascund atatea secrete.

O noua energie in centru

Casa Hrisicos te asteapta in centrul orasului unde aduce o noua energie prin care aminteste de o perioada speciala readusa acum la realitate. Ai sansa de a te caza intr-un mediu in care te simti bine tot timpul.

Aproape de tot ceea ce te intereseaza

De asemenea, Casa Hrisicos te asteapta in Piata Ovidiu din Constanta, langa Muzeul de Istorie si Arheologie. Este aproape de multe puncte de interes din oras, la numai un minut de Sinagoga Mare, la 7 minute de cazinoul Constanta si de Acvariu si la 10 minute de plaja si port. Amplasarea centrala, cu siguranta, reprezinta un mare plus pentru toti oaspetii care au sansa de a fi in preajma locurilor importante din Constanta.

Te bucuri intotdeauna de o sedere placuta

Fie ca ajungi in oras in calitate de turist, fie in interes de afaceri, in cadrul Casei Hriscos ai parte de cele mai bune conditii pentru ca sederea ta sa fie cat mai placuta. Atentia la detalii face diferenta si astfel ca iti punem la dispozitie tot ce este necesar pentru a te simti bine ori de cate ori ajungi la casa Hrisicos, de la perne cu puf si antibacteriene, pana la saltele ortopedice cu topper, podea din parchet bambus si nu numai.

Tot ce ai nevoie pentru intalnirile de afaceri

Intalnirile de afaceri pot fi organizate in conditii optime la Casa Hriscos si ai la dispozitie tot ce ai nevoie pentru beneficia de eficienta maxima. Sau poate ajungi in Constanta in concediu, cu siguranta, ai nevoie de un loc ideal de cazare, iar aici vei fi multumit pe deplin.

Casa Hrisicos te asteapta oricand

Din 1900 si pana in prezent Casa Hrisicos a bucurat toti locuitorii si vizitatorii Constantei, iar traditia continua. Poti face si tu parte din istorie de fiecare data cand ne treci pragul, de la Alexandru Vlahuta pana la I.L. Caragiale, lista este completata in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *